söndag 3 maj 2009

Sista dagen på långhelgen

Idag hade vi bara två omgångar fika här hos oss :) Var först mammas kompis som kom hit och promenerade och fikade och sen kom kusinen med sin mamma och fikade lite till :) 

Så idag har jag hunnit scrappa lite! Blev en på mig och min resekompis. Just den här bilder är från när vi åker tåg i Skottland, men det var även vi två som var runt i asien och flängde i två månader. 

Tycker så mycket om det här kortet!

Lite detaljer. 

Blev lite bråttom på slutet så slarvade lite med texten, men men det blir ju bara personligt... säger vi :) 

Har även hunnit elda lite ogräs med sån här gaseldare. Pyromanen i min väcks till liv på mindre än en sekund :) 

Imorgon är det jobb och sen är det scrapkurs. Längtar jättemycket. Jag räknar den här kursen som den första riktiga eftersom den förra bara var nybörjarkurs. 4 timmar ska vi hålla på :) 

Kram och hej!

4 kommentarer:

Mya sa...

kul kul med kurs. hoppas deet blir roligt... eller vad dum jag är, det är klart att det blir superkul :)
jag gillar din lo, och fotot är verkligen jättehärligt. utstrålar vänskap och glädje.
kram

ylva sa...

sade ju att du redan var duktig ;). håller tummarna för att scrapkursen blir riktigt roligt då :)! och ja, håret passar väl hennes karaktär tror jag *lol*.

kram kram,

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vad roligt när man hittar något som man gillar så mycket. Hoppas att det blir en inspirerande och roligt kurs, du gör väldigt fina alster!

Maria hos "Petrifiedinpink"

ÅsaF sa...

Fin layout!! Håller med om att det blir personligt med handskrivna texten, men jag känner igen mig i tveksamheten också. :-) Hoppas du blev nöjd med kursen! Kram