måndag 18 maj 2009

The King´s Singers
Nu ska jag berätta om konserten igår.

För det första, jag skrev fel i förra inlägget. De heter tydligen The King´s singers (nära nog tycker jag).

Det var alltså i veckan någon gång som Helene (en kompis till familjen) ringde och sa att hon hade två biljetter kvar så jag och mamma fick följa med om vi ville.

Man kan väl säga att jag var under medelåldern.

Konsterten i alla fall. Det var sex gubbar i sammetskavaj som sjöng a capella. Dom var helt fantastiskt bra! Var så himla imponerad av att den ljusa var så ljus och den mörka var så mörk (ja alltså inte hudfärg utan sångmässigt). Blundade man så lät det som en kör på kanske 40 personer (både män och kvinnor). Eller som Magnus sa: blundar man så somnar man. Efter ett tag kom jag på att han, nr 3 från vänster, är ju väldigt lik min granne Thomas. Viskade det till mamma och hon höll med. Sen var det liksom lite svårt att tänka på någonting annat.


Min faster som var med kände ungefär halva publiken visade det sig. Det verkar vara ett släktdrag. Pappa har ju också en tendens att känna folk överallt (och gör han inte det lär han känna dem). Jag kände ingen där förutom de jag kom med.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hmm... jag har hört talas om denna grupp en hel del det senaste. Kanske skulle ta och kika på dem jag med.

Mvh Maria

Morfen sa...

Det är alltid kul med liveframträdanden och skitsamma om man är yngre än medlet, man kan ha kul ändå! Jag var på en konsert med Monica Zetterlund, jazzsångerska, ingen sprudlande konsert kanske men ändå musikglädje. :)
Du är välkommen att ta frågorna hos mig, jag utmanade ingen speciell för det kan vara jobbigt att känna att man "måste". Vore roligt att läsa mer om dig! :)

petrifiedinpink (Maria) sa...

Förstår inte vad du menar - inte den snyggaste fasaden, haha. Den är anskrämlig. Kan du tänka dig, tävlade med Bauhaus om vilket hus som var i bäst behov av ommålning - och vi vann inte!!!! Har inte smält det ännu!!!!