söndag 31 maj 2009

Mors dag

Åhh vilken bra helg!! Det har ju varit sommar :) Vilket har resulterat i en lite lite rödare kropp än beräknat. Men men, lite after sun så löser sig allt! 

I lördags var vi och kollade på Stockholm Marathon. Herregud att det finns så mycket människor som vill springa 4,2 mil. Jag upprepar 4,2 MIL!! Vi satt i solen och drack öl och hejade, mer min stil :) 

Sen kom vi hem och badade tunna och vissa tog även en lite simtur i sjön. 18 grader (nära fryspunkten alltså). 

Imorse åt vi frukost ute i solen. Min familj gav sig iväg och åkte båt med lite kusiner och mormorar och morfrar så jag skickade med ett "Grattis på morsdag-kort" till mormor. Hon blev jätteglad! 

Såhär såg det ut! 

Lite detaljer.. 

Inuti var det en bild på oss tre systrar och en lite hälsning till mormor. 

Måste jag skämmas om jag erkänner att jag gillar Johan Palms nya låt? Har gått och nynnat på den hela helgen (ja eller nynnat och nynnat.. när andra är med nynnar jag, annars sjunger jag för full hals;) ) 

Hoppas alla haft en supersolig jättebra helg! 

Kram 

4 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Jättefint kort!

Grattis - du vann personliga kort och etiketter hos mig, maila mig och berätta vad du vill ha för text!

Vi hörs/Petra

ylva sa...

sött :). med söta små fåglar på. och korten från scrapkursen är ju jättefina. måste vara en bra kurs ;). för att inte tala om "kökshandduken" *lol*. den ser så fantastiskt somrig ut. håller såklart fortfarande tummarna för att det går bra med allt hoppande ;).

och tack ;). snällt att säga. trodde väl aldrig att jag skulle ge mig på att brodera och en mindre rekommendera någon annan att prova, men det är ganska fridfullt faktiskt. och resultatet är bra. det luktar så gott i våra garderober nu. fast det bästa med det är att man inte måste plocka fram så mycket saker *lol*. har ju ingen fin scraphörna ;), utan allt måste plockas fram och undan igen.

kram kram,

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vad fint du har gjort, nu måste jag lyssna på Johan Palms låt - är urkass på att ha på radion så jag missar ju allt... Såg att du vann Petras tävling, vad kul!!! Kram maria

Morfen sa...

Jättesött kort!! Haha, nu måste jag kila till youtube och lyssna på Johan Palms låt. :D Kram på dej!