torsdag 7 maj 2009

För att vi har så himla roligt ihop!

Åh vad jag älskar mina vänner. Vi har så ROLIGT ihop! Igår sågs vi några och fikade och det var längesen jag skrattade så mycket! Jag vill helst bara ha dom runt mig hela tiden så jag kan skratta åt allt roligt dom säger!

Satt och småskrattade för mig själv hela bussresan hem sen!


Lånar den här av Johanna. Och som sagt vi har väl varit snyggare. Men vi är iaf glada :)

Igår han jag faktiskt scrappa lite. Johanna min fina fina tokroliga vän fyllde 21 i förrgår så jag gjorde en lo till henne :) En somrig en. Känner att jag längtar lite efter sommaren. Bild kommer, ska bara ge den till henne först!

Tack tack mina söta vänner för att ni är sådär roliga så man bara tror att man ska kissa på sig och dö samtidigt!

4 kommentarer:

Maria sa...

Visst är det härligt med vänner, låter som ni hade en kul kväll!

Emma sa...

Vilken mysig blogg du har. Klart det är ok att du länkar till mig :o)

Myamia sa...

det r så härligt med goa vänner. jag känner själv att det är så tråkigt att min tid inte räcker till så mycket längre sedan jag började plugga. en plugghäst med noll fritid typ.... trist. men snart är det sommar och sommarjobb, då kan man kopla av lite igen ;)
ha en skön helg, kram myamia

ylva sa...

man är alltid snygg när man har roligt ;). och vad bra att du tycker om kursen :). skaparlusten är bra på alla sätt och vis, förstår att du valde månadspaket därifrån.

och jag vet... när man är borta ett slag längtar man hem och när man är hemma ett slag längtar man bort *lol*. blir såklart nyfiken på var du var i jan-feb.

kram kram,