måndag 11 maj 2009

Helgen

I fredags när jag vaknade och skulle gå till jobbet tyckte jag att det var så himla kallt inne. Så jag tänkte att jag skulle vara smart och höja värmen lite i mitt lilla hus. I lördags vaknar jag upp. Bakis. Det är 28 grader inomhus. Jag höll på att svimma! Fick ju rusa (läs gå - gick inte att röra sig i värmen) ner och sänka igen. Sen var det bara att öppna alla fönster och dörrar och vänta på att det skulle bli svalare. 

Har ju nämnt tidigare att det är hysteriska helger i vår familj och att det råder någon form av fika-mani (vilket jag iofs gillar). Denna helgen var inget undantag. I fredags var det ju fest med jobbet. Lördags var först fika hos Inger och tjejerna och sen middag hos Laurins. Jag följde inte med på något av dom utan bakade och åt middag med Malin (så dom gills egentligen inte). På söndagen var det 5-årskalas för kusinen och sen fika med andra kusinerna. 

1 kommentar:

Nenne sa...

Hallå! Va rolig du är, har läst igenom din blogg och kikat på dina alster! Ska bli kul o se vad du hittar på m ditt månadspaket! Det kan va så skönt med färdigmatchade saker, man kan bara låta det hända :) själv har jag beställt hiskelig massa saker idag som jag längtar efter.

Tack för dina kommentarer i min blogg oxå! Jag kommer snart tillbaka!

Kram
/Nenne