torsdag 28 maj 2009

Bilder, här var det bilder!

Nu kommer äntligen lite bilder :) 

Först en på kökshandduken ;) Den kommer jag ha på mig massor i solen i sommar (för i sommar blir det massa sol har jag bestämt!!) 


Sen kommer lite kort som jag gjorde på scrapkursen. Jag är väldigt snabb scrappare har jag kommit på. Är snabb med det mesta jag gör, är sån som alltid är klar 2 timmar innan dom andra på tentor och sånt. Vet inte om det är bra eller dåligt. MEN i alla fall. :) På kursen var jag klar tidigare och då fick jag göra lite kort istället :) 


och insidan..

Nu kommer det lite konstig ordning här. Här är insidan på kort nr 2. 


och framsidan 


och så baksidan :) 

Tänkte visa min scraphörna nu igen. Den börjar fyllas på nu.. ååååh vad roligt det är!! Och snart kommer ett månadspaket också!! IIIIIIiiii! :D 


Har ingen bra förvaring för papper än.. några ideer? Nu ligger mönsterpapper i en hög och vanliga i en (sortering på hööög nivå) 

Kram kram kram!! 

10 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Vad fint du gjort! Och vilken fin hörna! Ett tips är att köpa papperssamlare av märket Cropper Hopper, typ som tidskriftssamlare men i 12x12-format. Superbra!

ÅsaF sa...

Klänningen är verkligen klassisk sommar!! Å du är superfin i den! :-)
Snygga kort du gjort!! Snabbt gillar jag också! :-)
Jag tipsar om samma som Helene, jag har totalt 3 sådana från cropper hopper - en för mönstrat och två för enfärgade. Köpte till extra indelare till de mönstrade också. Funkar finfint! Men...de går inte in i expedit dessvärre så tänk på det! Kram

Morfen sa...

Vilken underbar klänning, du ser jättesöt ut i den! Gillar din scraphörna. Kan också bara rekommendera cropper hopper. Snyggt kort också! Kram

Morfen sa...

Jag har en liten hängmappsvariant att ställa på bordet eller i en hylla. Fick från ett kontor. Kanske kan du fråga runt lite. Jag har den till mina mönsterpapper och för olika uppdrag.
Hihi, jag har gjort tårtan du såg, men min svärmor har gjort dekorationen - hon är grym på att modellera i sugar paste. :)
Kramis

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej tjejen!

Den där "kökshandduken" är ju vrålläcker! Riktigt somrig a la "Barnen i Bullerbyn" liksom!

Supersnygga kort du gjort - de är så stiliga och eleganta med din rena stil!

Och din scraphörna måste ju skänka hur mycket inspiration som helst - den ser så välorganiserad och lugn ut! Här råder det mest kaos... Men det är mitt kreativa kaos! *ler*

Ha en superhelg!
Kram / Angelica

Unknown sa...

Jättefina kort. Och mysig förvaring.

rose-marie sa...

snubblade in här.. tänkte tipsa lite om hur jag gör med min förvaring... jag brukar ha mina vanliga papper och cardstock i pappers-tidskskriftssamlare ifrån panduro.. 3 st 12" för typ 70 kr... men sen har jag även 2 st 12" album och sätter de allra finaste papperen i.. typ hela serier å sånt... de som jag gillar allra mest.. det systemet funkar för mig.. å tar minimalt med plats... sen har jag bara vanliga kartong-bitar som mellanväggar i tidsskriftssamlarna... funkar kanon.. =)

Carina sa...

Gillar din hörna skarpt, och vilka fina kort du gjort...

Mya sa...

Så fint kort på dig :)
Jag har oxå cropper hoppers hemma :)kram

maybe*mej sa...

å så mysigt det ser ut. kul att alla stickers och dyl hänger framme så man snabbt ser dem.