tisdag 21 april 2009

Scrap

Okej, nu kommer de utlovade bildbevisen! 

Tyckte inte riktigt något av de kit hon plockat ut passade mina bilder, men det här var väl minst fel :) Mina första layouter.
Tadaaa
Hela uppslaget. 

Närbild. Jag och Elin på tåget i Skottland 07. Den här bilden passade faktiskt färgerna! Enda bilden som inte var på stranden.  

Jag och lillasyster leker hajar i Thailand. Min idé.

Jag i Filippinerna...straaand. Nej nej man längtar inte alls tillbaka. 4+ i april är ju också roligt.

Testade rubons idag när jag kom hem. Här är mitt första test. Tog en liten till att börja med

väldigt liten :)

Det var lite bildbevis. Ska bli roligt att få göra på "riktigt". När man väljer egna färger och papper och dekorationer helt själv. 

Kram!

2 kommentarer:

Morfen sa...

Det ser ju jättefint ut! Harmoniskt och snyggt upplägg! Tycker du har fått till det med dekorationerna också. Fotomattorna är väldigt snygga, jag äääälskar fotomattor, kan sällan skapa utan. Ska bli spännande att få se layouter sen där du valt papper och färger själv.
Kram!

Morfen sa...

Javisst är scrappingen terapi! Det är balsam för själen verkligen, man mår bra av att få skapa och jag tycker att det både kan vara en stund när man funderar på saker, mediterar men också en stund där man ibland släpper allt och bara dyker in i skapandet. En skärmaskin är guld. Jag har en Fiskars med utfällbar arm, den rekommenderar jag. Det finns Cutterpede också http://pappersbiten.se/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=4739 Har inte provat den själv men fungerar säkert på samma sätt. Vilket som så är en skärmaskin en bra investering!