tisdag 1 september 2009

M som i Mathilde

Ser ni någon skillnad på min blogg? Jag heter inte bara M längre :)

När jag skapade bloggen skapade jag den för att jag tänkt att jag skulle vilja vara så anonym det går. Men nu när man har träffat massa gulliga människor och liksom kommit in i den här världen känns det så konstigt att bara heta en bokstav och inte mitt namn. Jag presenterar mig därför för alla som jag inte känner sen tidigare.

Hej jag heter Mathilde. Uttalas Matild. Fråga inte varför. Det är inte jag som har kommit på att man inte ska säga sista eet. Men jag lyssnar på de flesta namn. Mathilde, Mathilda och även Martin ibland faktiskt.

Det här fina fick jag hem till mig idag från Skaparlusten. Ett riktigt höstpaket! Nu ska jag bara få lite tid att använda det också. Min tenta är 4 december. Misstänker att jag efter den med blixtens fart kommer få panikproducera julkort om det ska bli några :PKram och hej! Från Mathilde :)

7 kommentarer:

Myamia sa...

hej Mathilde! :)

smarriga grejer du visar :) kram

Morfen sa...

Hej Mathilde! :) Det kanske är som min kusin Jenny, man kan tycka att det är världens enklaste namn och hon är superfeminin men någon uppfattade hennes namn som JeRRy. Ehum... *s* Vilket underbart scrappaket du fått hem. Ska bli spännande att se vad du skapar av det. Nä, inte har det kommit på än vad som är fel på mig.. Frustrerande minst sagt, men som min läkare sa - "vi vet att det inte är cancer iaf". Jaja.. alltid nåt att vara glad för. ;) Kramiskramis!!

Johanna sa...

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH PAXPAXPAX för julkort! (innan 11 dec för annars får du skicka det till Thailand)

Scraprookie sa...

Vilket fint namn du har! Mmm det är precis som om din blogg blev mer personlig nu..Längtar efter att få se dina skapelser. Visst är det så himla roligt när man får hem ett paket med scrapsaker! Det riktigt pirrar i hela kroppen på något konstigt sätt:p. Gahh.. nu får jag smått panik över alla julkort som ska göras..KrAmEn

Caroline sa...

Hej!
Tack för din kommentar i min blogg!
Ska bli spännande att se vad du skapar av ditt fina höstpaket!
Härliga och höstiga färger.

Kram Caroline

Kamilla sa...

Hallåj Mathilde :D
Vad kul att du tar steget ut i syberspäjset :D

Men du, vilket mumsigt paket du fått hem *dregglar*

Hmmm jag vet inte om det funkar på Mac, men prova kan man ju alltid ;)

Kram kram

Nenne sa...

HEJ Mathild(e)! :p
Va kul att du vill vara lite mer personlig nu!

Jag vet hur det är - egentligen heter jag ju inte Nenne men det är ett smeknamn som hängt med mig länge irl och då funkar det för mig här också, men egentligen heter jag ju Jenny :D

Vilket härligt paket du fått hem! skynda dig att visa de LO's du gjort redan! *nyfiken*

Kramar,

Dina antecknin