lördag 12 september 2009

Familjedag

Idag har det inte hänt mycket vettigt. Jag och mamma har tagit en svamppromenad och sen har det ätits släktmiddag för att fira pappa. Är så mysigt att träffa alla mina kusiner. Jag håller på att odla upp en liten scrappare. Satt och pysslade massor idag med min 5-åriga kusin. Vi gjorde ett kort som fick heta "Björns bok". Så fick han klistra allt han ville på :)Imorgon blir det 11-årskalas för en kusin. Ska försöka hinna göra ett grattiskort till dess.

Sen måste jag bara säga att jag ÄLSKAR det här klippet. Vet inte hur man lägger upp filmer från Youtube, men ni måste se den här (är säkert jättegammal, jag är alltid sist med sånt här, men den här kan man inte se för många gånger). Har sett det säkert 100 gånger bara idag!

Kram hej!

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Haha, det ska börjas i tid! Min stora tjej blir nog en fullfjädrad scrappare om ett par år. Kul att vi gått på samma skola! Jag gick musik och gick ut -99 (usch vad gammal jag är!)
Jag gick ut sista året dom hade rikskuponger, prickade in det fint! ;o)
Hoppas vi ses på nån mässa eller träff nån gång! Fast jag har inte vågat gå på nån träff ännu... :o) Men jag ska på den i västerås 31 okt faktiskt, ska bli kul o lite pirrigt.
Kram på dej!

Morfen sa...

Kul med en liten scrapkompis.
Visst är det fantastiskt med såna där massdanser?! Kolla dessa:
Min favvo:
http://www.youtube.com/watch?v=WkBepgH00GM

Dessa är också kul klipp: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=7MiMAt-J54U
Kramis

Jossan sa...

Det här klippet dör jag av skratt av:

http://www.youtube.com/watch?v=h4I2vA9tzsQ

Scraprookie sa...

Roligare och pyssla när man är två..:p.. Ja jag vet det klippet är ju hysteriskt roligt!! Du,va jag längtar efter att få se ditt minialbum!! Visst tar det tid(JAG VET)...Så jäkla kul att få se din scraphörna..så snyggt med vitmålade bjälkar och snedtak..blir så mysigt..Har härmat dig med kryddburkarna från IKEA,så praktiskt att se alla sina blommor(alla fick ju inte plats) tecken på att jag måste skapa mer med blommor,eller?:p...Må så gott Mathilde,ses snart igen!