måndag 7 september 2009

Måndag idag

Nu är det mycket läsning i mitt liv. Böcker hit och rättsfall dit!

Tänkte visa lite hur det ser ut hemma hos mig. Har kommit på att om jag tänder ljus, kokar te, sveper in mig i min filt och sätter mig i soffan så tror jag nästan att jag vill plugga.

Här är mitt lilla (eller ganska stora faktiskt) skåp. Visst är bokstäverna fina! Är helt kär!


Och här sitter jag och läser och skriver. Ser ni att jag har min fina filt på mig. Har virkat en kant runt, men har inte hunnit virka några uddar än. Mina kompisar tycker att jag håller på att förvandlas till en mormor och jag är beredd att hålla med, men jag trivs så bra som mormor så :)


Håller på med ett minialbum också. Vad svårt det är! Tar ett litet steg i taget, så får vi se om jag vågar visa det här sen :P

Idag var jag och Malin (min självutnämnda PT) på vattengympa. Töntigt tänker ni nu. Japp, det gjorde jag också. Tänkte att jag skulle ligga där och plaska runt. MEN INTERÅ! Var ju hur jobbigt som helst!! Kommer garanterat att ha träningsverk i magen imorgon, och i armarna. Jag svettades massor (i poolen, känns inte så himla snällt mot de andra, men kör de hårt och lurar med stackars nybörjare får de skylla sig själva).

Nej nu ska jag skriva rättsfallskocentrat. HEJ!

4 kommentarer:

Linda sa...

Vad fint du har det hemma! :) Och lycka till med pluggandet, jag vet hur det är. :D

Nenne sa...

Gumman! Det är du värd - är såå imponerad av dej! Du har stil <3

Fint du har hemma!! Bokstäverna var superläckra!

Glöm inte bort att ta en paus då och då!
Kramar!

Muffin sa...

Din filt är grymt fin - keep up the good work, mormor! ;)
Kram på dig!

Myamia sa...

jag bara måste ha dina bokstäver. vart har du köpt dom??? (jag behöver säkert inte fler bokstäver, egentligen... men varför inte liksom???;))