måndag 21 september 2009

Svamp (eller mushroom som Johanna skulle sagt)

Idag har jag varit i skolan, hade ett seminarium. Idag fick jag lämna in rättsfallskoncentrat. Man ska skriva till 10 lektioner, men bara lämna in på 3 och man vet inte i förväg vilka. Om någon som jag pluggar med läser min blogg vill jag bara passa på att säga att jag inte är så korkad som jag verkade idag. Jag vet att det heter "gick i konkurs" och inte "sen sket det sig".
Så, skönt då var det sagt :)

Idag direkt efter skolan så åkte jag hem till mormor och morfar. Först bjöds det på superlyxiga plommonbakelser (som jag ska försöka mig på också tänkte jag). Sen åkte jag och mormor till hennes hemliga svampställe och plockade trattisar :)Så nu har jag ägnat hela kvällen åt att rensa och förvälla. Blev fem stora byttor i frysen och en svampmacka till mig.

Skulle visa mormor hur klantig jag var förra gången när jag plockade svamp och råkade stampa på massa när jag stampade ner en gren. Så jag visade och stampade med foten. Och exakt när det är försent för att stoppa ser jag dom största trattkantarellerna på hela svamppromenaden. Totalmos. Jaja.. det blev ju en del ändå :)

Kan ni inte berätta om rekordträffen, jag vill se bilder och höra allt roligt!! Är så avundsjuk på alla som var där!

Kram

4 kommentarer:

Scraprookie sa...

Va gott med trattisar..låter så underbart mysigt att åka hem till sina och gå på svampjakt!!! Du vaaa fiiint ditt minialbum blev!! Kul va(och göra)?? Så kul och bläddra i om ett tag!!! Många kramar till dig

Anonym sa...

HAHAHAHA! Jaaa, jag hade sagt mushroom :D

Alex sa...

Hej solstrålen! :-)

Haha.. du är för go.. man får alltid skratta lite när man kikar in här :-D Gott med svamp! Vet du.. jag har aldrig plockat själv.. försökte en gång men blev mest arg för att jag inte hittade nåt.. det kanske berodde på att jag gick o stirrade på allt annat än marken ;-)

Vilket härligt minialbum du har gjort! Måste också försöka mig på ett nån gång...

Kram på dig vännen!

Li@n sa...

Jamen herre min je varför ska man krångla till det o säga en massa tjusigt när "det sket sig" är fullkomligt mitt i prick. (Fast det är klart man kanske inte kan använda så solklara uttryck om man nu står i en rättssal.) Å visst kan facktermer ibland få något att låta bättre än det i verkligheten är, Varicer är ett sådant ord..för visst låter Varicer bra mycket tjusigare än att konstatera att jag nog fått åderbråck *suck* Får rota fram mina gamla stödstrumpor :/
"Mjölk gar starka ben" sa Arla och det ger tolkjobbet också men toppar det med Varicer.

SÅ nu ska jag inte sura mer över det utan ägna mig åt att sura över att alla andra hittar trattisar utom jag :( ska dregla lite över din skärm innan jag går o lägger mig.
Skön LO som bara speglar den helt vanliga underbara vardagsglädjen!!

kram kram
Lian