fredag 11 september 2009

???

Jag är en ordningsmänniska. Har jag i alla fall alltid trott. Tills nu. Idag skulle jag åka hemifrån halv 9 för att hinna till lektionen. I mitt huvud blir det på något sätt kortslutning. Jag gör om halv nio till 9.30, så jag tar det lugnt, duschar sminkar mig, väljer kläder, åker iväg med bilen, sätter mig på bussen. Och DÄR kommer jag på att jag är en timme sen. Rabblar alla svordomar som jag kan i huvudet och någon kom även ut genom munnen.

Bara att vända och åka hem igen då. Köpte godis på vägen hem som tröst.

Jag är även en människa som älskar att organisera och greja.

Mmmm trodde jag ja..

Såhär ser det ut vid min scraphörna..

.. och såhär ser det ut på skrivbordet.

Mellan den turkosa skärbrädan där under och den rosa saxen är alltså tanken att jag ska få plats att scrappa..

En liten tjuvtitt på mitt minialbum. Som visade sig vara VÄRLDENS största projekt. Har gjort 7 sidor, men har 9 kvar...


Testade att göra ett sånt här kort för ett tag sen..


Det var faktiskt väldigt roligt så det blir nog fler, det här var mest ett test.


På sommaren har dom loppis varje söndag här på värmdö. Det här är några av mina fynd. Glasburkar att ha knappar i, plus hela den stora plåtburken bakom fylld med knappar för 10 kr :)


Nej nu ska jag plugga lite. Ett rättsfallskoncentrat ska skrivas. Längtar inte preces :P

Kram hej

10 kommentarer:

Mrs X sa...

Hihi, det där känner man igen! Det har verkligen en förmåga att bli kaos när man scrappar. Om man hade nån liten tomte som kunde städa upp efter en varje gång...
Tack för din söta kommentar på min blogg, den värmde! :)

Det där minialbumet ser väldigt intressant ut!!

ylva sa...

hej! det där kan hända den bästa av ordningsmänniskor ;). och minialbumet ser redan jättefint ut :). jag har bara gjort ett enda och det tog år och dar *lol*, men var så himla mycket roligare än jag trodde. håller på och uppfinner ursäkter till att göra ett nytt ;). tror inte att du är ett dugg ensam om att alltid trott att det hette omständigt, fick lära mig exakt samma sak sist året i gymnasiet eller nå't. mysigt du ser ut att ha det när du pluggar :).

snällt av dig ;). synd att det inte gick så bra med hoppandet och jag är ledsen att du är ledsen :/. mormödrar är bäst ;). att bli som sin mormor är en komplimang :). har alltid ösnkat att jag hade lärt mig allt det där med scrappande, vikrande, stickande och sy innan jag fick barn... smart av dig att börja i tid ;). och jo, jag har tagit mig igenom juristutbildningen, bara aldrig jobbat som det :p. det passade inte mig alls egentligen.

kram kramm

Lillasysters Kakor & Cupcakes sa...

Gud så skönt att man inte är ensam om att stöka till! Lovade min sambo när vi flyttade att det skulle vara snyggt i min pysselhörna jämt eftersom den ligger i allrummet på övervåningen, men han trodde inte på mig, med rätta! :o)
Är nyfiken på minialbumet, det ser superfint ut!
Men du, bor du på värmdö eller? Där har jag "nästan" bott, min mamma bodde där några år när jag precis flyttat hemifrån. Åsså gick jag på värmdö gymnasium för typ 100 år sen. :o)
Ha det gott, kram kram!

Morfen sa...

Det är härligt med lite kaos, det är kreativt. ;) Nu är detta bloggat, kolla här: http://www.svenskscrapbooking.se/?p=1746

Kramis!

Anonym sa...

hehe jag vet hur det är! Och det ska bli riktigt kul att se ditt minialbum sen!!

Måste nog ta och göra ett sånt där kort med, det var länge sen jag gjorde ett. ska sätta mig lite efter tentan idag.

Jag gillar verkligen att läsa din blogg måste jag säga. Har blivit en av mina favoritbloggar!

Anonym sa...

Såg inte så organiserat ut :)

Mathilde sa...

Haha nej inte ett dugg organiserat :)

Nenne sa...

Åh! jag är så avis på din hörna - stökig eller ej! och vilka fina burkar! vilka fynd! Ta med mig på nästa loppis på värmdö! LOVA!?

Superfint kort oxå :D

Nallebr.. sa...

åå vilken mysig pysselhörana!! och hur mycket pysselgrejer som helst:)

Carolines Vita vingar sa...

Jag tycker att jag känner igen det där stöket. I bland kan man nästan inte börja för att det är saker över allt. Jag tycker att det ska bli skoj att se ditt minialbum. Det verkar ju jättefint.

Kram Caroline