måndag 24 augusti 2009

Stämplar och spinning

Jag vet inte vilka som är mest förvånade, jag och Malin eller alla runtomkring oss. Men imorse gick vi upp SVINtidigt för att gå på spinning 06.45. Och jag säger bara en sak: HERREGUD! Det var så jobbigt. Trodde på riktigt att jag skulle dö ett tag. När Malin så snällt på pekade att det såg ut som att jag hade bränt mig i solen i ansiktet (jag var knallröd) blev det inte mycket bättre :P Men men det får man ju bjuda på :) Jag var självlysande röd :)

Och nu skulle jag vilja ha lite tips. Jag är nämligen värdelös på att använda stämplar. Så för att bota det har jag köpt ett gäng. Tanken är att jag ska sätta mig och öva tills jag blir bra helt enkelt. Så, är det någonting speciellt jag borde tänka på?Ps. Håller på att sy ihop filten!! (låter som jag nästan är klar, det är jag inte. Jag har tjuvstartat med att sy ihop den innan alla längder är klara, men det är så roligt att se hur det blir!).

Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag ser att du har hittat massor med tingtura stämplar! :D
Mitt största tips är helt enkelt att testa dig fram. Tillsammans med ett gäng färgade stämpeldynor så kommer du väldigt långt!
Det är bara att fråga om du har några flera funderingar. :)

//Linda

Linda sa...

glömde bort att skriva ifrån rätt adress. :)

Anonym sa...

Det var så lite! Det som du kan ha i bakhuvudet när du testar på vanligt koperingspapper att resultat kan komma att förändras när du går över till ditt vanliga papper. Det beror mycket på hur pappret drar åt sig inket och så vidare. Bara så att du inte blir besviken.

Ang att det är svårt att få rätt mängd ink på stämpel. Jag gör så att om dynan är mjuk så föredrar jag att lägga stämpel på akrylblocket och låta dem ligga ner och med lätt hand trycka/dutta med stämpeldynan. Fast vissa och speciellt de mindre dynorna blir jag tvungen att trycka rätt hårt med. Men det kan ju vara för att de skulle behövas färgas in igen. *S*

Är det en hård dyna föredrar jag att dra med dynan på stämpeln.

Sen som du säger så får man en fingerkänsla av vilka stämplar som kräver vilka stämpeldynor.

Anonym sa...

Vi är bäst!

M sa...

Ja, vi är bäst :)