tisdag 18 augusti 2009

Skola skola skola

Så då var man registrerad på kursen till i höst. Civilrätt 2 drar igång nu. Jag hoppar in på tredje terminen på juristprogrammet nu på tisdag efter ett års uppehåll. Ska faktiskt bli jätteroligt. Det var dock mindre roligt att köpa alla böcker. Hittade en del begagnade, men inte alla. Och bara de jag köpt är redan uppe i 1130 kr. Och väger mist tusen kilo!! Jag har hittills kört våga vägra ryggsäck, men får nog börja omvärdera det lite kanske! Ska lägga upp bilder på böckerna sen så får ni se :)

Sen bar det av till småkusinerna för att barnvakta lite. Ååh dom är ju så söta. Säger det varje gång, men jag blir så himla glad av att vara med dom!

Och så vill jag säga TACK! TACK TACK TACK TAAAACK! Jag har fått en KAOS! Det är söta underbara Angelica som har skickat en till mig. Blir nästan alldeles tårögd. Eller nästan, jag blir tårögd! Är ju inne i en lite känslig period med allt som hänt i mitt liv, så till mitt försvar säger jag att jag gråter ganska lätt nuförtiden. Ska självklart lägga upp bilder. Måste rota fram sladden till kameran bara. Åh ni ska få se, den är så fin! Rosa med små delfiner och blingstenar. TACK igen! Och tack för den fina texten på baksidan!!

Kram

1 kommentar:

Studentmamman sa...

Hej! Tack för kommentaren i min Blogg. Kul med fler juridikstuderande. Och ännu roligar är att vi börjar på samma termin fast jag går i lund. Hoppas första dagarna varit bra. Själv börjar jag på måndag. Kram Emma