torsdag 13 augusti 2009

Livsteckan

Jag lever.. knappt, men jag lever.

Spenderar mina dagar hemma hos mormor och morfar. Har hunnit lära mig både att virka och sticka. Just nu stickar jag. Mitt första projekt är en pläd. Japp ni läste rätt. En pläd. Filt. (Eller det är egentligen inte mitt första projekt, försökte sticka en halsduk för massa år sen, men orkade inte sticka klart). Man kan tycka att jag har tagit mig vatten över huvudet. Men det här kommer att gå. Jag ska sticka klart filten. Stickar ur mig allt jobbigt.

Och det är ju faktiskt väldigt roligt att sticka. Och tur det, för det är dyrare att sticka den här filten än att köpa en. Och eftersom det är mitt första projekt kan jag väl inte påstå att det blir sådär tokjämt. Och det vore rätt bra om det blev det eftersom det är rutor. Men äsch. JAG HAR GJORT DEN! Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag.

Kram på er alla!

2 kommentarer:

Morfen sa...

Bra terapi och vad härligt med en stickad filt. Min favvofilt i mina svärföräldrars stuga är stickad - helt underbar och varm. :) Kramis!

Marika sa...

Ja vi har gjort en hel del men vissa tycker att man borde ha kommit längre:/ Va roligt och sticka..jag har inte stickat en filt utan har vävt en filt en gång för nått år sedan..Jätte kul o ha:)Nått som man själv ha gjort.. Ja du måste lägga upp bilder..Ta bilder hur det ser ut nu och sen lite framåt:)