torsdag 27 augusti 2009

Converse

Kolla :)


Är inte det här det sötaste ni har sett! Hittade en beskrivning på youtube som jag testade. Små baby-virkade-converse! Jag är i alla fall tokkär! Ska börja massproducera. Det här är min första. Helt sne och konstig, men nu har jag lite bättre koll till nästa!

Märks det att jag gör allt utom att plugga?

Kram hej

11 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Men wow alltså!! Vad du kan tjejen!
Jag har liksom aldrig fattat det där med att virka och sticka - det blir bara vingt och snett... Men jag är allt bra avis på de som kan - vilket du uppenbarligen har en talang för!
Sååååå satans snygg din filt blev - helt perfekt att ha den färdig inför ruggiga höstkvällar! Och du kan ju alltid försöka göra ett par converse i storleken större, att ha som inomhusskor - så är du på riktigt topp i höstmörkret!
Men, allvarligt talat - babyskorna är ju bara såååå söta!

Och vad duktig du är med ditt tränande, blir så imponerad!

Ska bli kul att se vad det blir av dina stämpelalster - när du väl börjar så kan du inte sluta... Det vill jag ju lova dig!

Och du? Nä - jag är inte ett dugg sugen på dina böcker.. *pust stånk & stön* De ser bara väldigt, väldigt jobbiga att ta sig igenom.. *flinar*

Hoppas allt är bra med dig snäckan!
ha de bäst!
Kram / Angelica

Myamia sa...

haha JA! du gör allt utan att plugga :P
supersöta. gör massa å sälj sedan, skulle nog bli populära :)
kram

Anonym sa...

Gud så SÖTA!! oj vad du kan!! Då vet du vad jag önskar mig sen när bäbis anlänt;) *Tack för dina fina ord i min blogg skuttar av glädje!*

Nenne sa...

Nä men lägg av!!! Snacka om affärsidé medans du går i plugget! JA, massproducera och toklansera dig och bli lite rik på kuppen!

Oh du det är klart att du ska hotta till din pärm med räkningar!! Lägg till nåt härligt kort från någon resa och du kan drömma om vad du ska göra om det blir lite pengar över :p

Tack för dina kommentarer, vänne, blir så glad!

Kramar

petrifiedinpink (Maria) sa...

Jösses, vad söta, helt enkelt underbara! Vad duktig du är!!!!

Scraprookie sa...

Super fina..konon att du gör efter beställningar..perfekt present till en liten "bebbe"..och lapptäcket blev ju hur bra som helst..värmer gott till hösten!!/Alexandra

Malle sa...

JAG VILL HA EN!
samt min riktiga:D

M sa...

Malin:
haha ja du ska få dina riktiga. Är ju ungefär samma storlek ;) Dom står så fint nere i torpet under trappen! Kom och fika nån dag!!

katta sa...

Yess! Du klarade det! Perfekt! Nu kan du göra ett par stora åt mig! Du vet väl att jag fyller år om inte alltför lång tid?

M sa...

Katta: Haha jag kan väl säga såhär... hoppas inte på för mycket! (Du vet hur din födelsedag brukar vara!)

Morfen sa...

Haha, ja verkligen ALLT utom att plugga. Jag var ganska sen i starten varje termin också, men sen var man uppe i varv och då gick det lättare. SÅÅÅÅÅ söta converse!!