fredag 28 augusti 2009

Stämpeltest!

Nu har jag testat mina stämplar! (Återigen hittar jag på saker för att slippa läsa mina rooooliga böcker).

Först testade jag ett par, bara för att se färgerna och lite hur de såg ut.


Sen testade jag att göra två små kort, eller vad man nu kan kalla det för. Små mönstrade papper. Tänkte ha att sätta på kort sen.Nej nu ska jag plocka plommon. Våra grannar ringde och sa att de hade så mycket så att trädgården svämmar över. Mormor och morfar har också massor. Vår andra granne (som man inte får ta av, men som inte är här (och förhoppningsvis inte läser bloggen)) har också massor. Det är så att säga plommon all over the place!

Hejhej!

5 kommentarer:

Morfen sa...

Oj oj oj, du är ju verkligen en talang på stämplandet!! WOW säger jag bara - så snyggt! De där Tingtura-stämplarna gillar jag skarpt och har ett par av de du visar. Kramis!

Li@n sa...

Vad trevligt att du tittade in till min lilla vrå, tack för kommentaren, det är ju alltid roligt när besökare dessutom lämnar ett litet avtryck efter titten :0)

Vad man ska göra när man blir stor?? ja jag som närmar mig nästa decennium på min års-skala ännu inte listat ut vad jag ska göra när jag blir stor, tycker det är himla trevligt om man har lite fler utmaningar att se framemot. Även om jag för tillfället har ett utav de roligaste jobb man kan ha (fast också tungt på olika sätt-just nu har jag världens träningsvärk för att inte tala om vad jag troligen kommer att ha imorgon :0/

Så måste jag ju naturligtvis hälsa dig välkommen i Scrapträsket!! Väl där så kommer man inte ur det och jag tänker mig att om du läser i din tjocka blå bok så lär det snart finnas en balk som rör scrappare också, funderar ibland på att om nu scrapping skulle kunna klassas på samma sätt som kem-beroende så skulle väääldigt många av oss sitta inburade för tid och evighet.

Ha det gott så ska jag kika runt inne i ditt krypin o sedan se framemot fina alster i din blogg.

Må så gott
kram Lian

Pernilla sa...

Hej! Tack för snäll kommentar i min blogg, blir så glad av sånt!

Kul med en scrappare som bor i sthlm, vi kanske ses nånstans! Annars kan du få komma hit o lära mig att sticka, vilken mysig filt och ett par små conversedojjor får gärna flytta hem till mig.. :o)
Visst är tingturas stämplar härliga, älskar dem! Tittar in hos dig snart igen för å se vad du gör med dem. Kram

Kamilla sa...

OOOh så underbart snyggt med stämplingen :D
kram kram

Nenne sa...

Åh så fint! *inspirerad*