onsdag 10 juni 2009

Syyyynd om mig :)

Usch usch idag känner jag mig lite ynklig. Och det är extra synd om mig idag för alla, ALLA ska på fest idag utom jag som ska jobba imorgon. Livet är orättvist!

Botade det med lite ultrasnabb shopping påväg hem. Blev lite påfyllning i scrapförrådet. Köpte faktiskt en sån där mall (kan det heta så kanske?) med bokstäver. Ska bli spännande och se om jag använder den.. och hur. Har nämligen ingen aning själv. :)Köpte en ögonskugga också. Eller egentligen fyra, men eftersom dom sitter ihop räknas det som en. En förpackning - en ögonskugga. Så är reglerna! 

Kram 

2 kommentarer:

Morfen sa...

Hoppas du mår bättre nu och att det inte bryter ut nåt. Härlig tröstshopping tycker jag. :D Kramkram

ylva sa...

ok, då tycker jag lite synd om dig med då ;). hoppas att det känns lite bättre snart och att du kan vara med på det roliga igen. fast trösten ser ju fin ut. fin ny layout också, med den fina "kökstrasan". och rabarbersaften ser fantastiskt god ut :). är det ett skärgårdsunderlägg eller en skärgårdsbricka jag skymtar under?

och förlåt mig, har...ähum.... skolkat en hel del från datorn den senaste tiden. tack för de glada och snälla orden iallafall ;). jag hoppas ju att de tycker om att ha mig i närheten iallafall *lol*.

kram kram,