tisdag 30 juni 2009

Suck!

Jag har blivit klantig. Nu kanske vissa tycker att jag alltid har varit det, men nu tar jag fan priset.

Det började i söndags. Ligger och solar på klipporna och ska bara röra lite på mig. Då skrapar jag såklart i knät i berget. Sen blir jag varm och ska bada. Då får jag ett rivsår på tån. Vi ger upp badandet och går upp och kolla på tv. Jag ska bara snabbt gå upp och sätta på mig en luftigare tröja. Trillar i trappen och får ett sår på handen.

Så igår. Jag är ensam hemma och ska elda lite ogräs som växer mellan stenplattorna på min baksida. Lånar pappas gasbrännare. Eldar inte bara gräs utan eldar även lite på min fot. Svär högt och tydligt och ger upp eldandet. Bestämmer mig för att gå och klippa lite fläderblommor. Jag är nämligen smart. Hinner inte göra saft nu, men eftersom blommorna snart blommar ut klipper jag dom nu och fryser in dom (vet iofs inte om man kan göra så, men men). Hinner ju inte särskilt långt innan jag klipper mig i fingret. Går in och surar lite istället.

Får tydligen inte vistas nära farliga saker. Som eld och saxar... och berg och trappor. Det är tur att jag har Hello Kitty-plåster hemma säger jag bara!

4 kommentarer:

Morfen sa...

Tur att det finns så söta plåster! :D

Linda - www.knorrigt.com sa...

Haha! Roligt, för jag såg precis filmen "Just my luck". Den vore nog något för dig! ;) Hoppas turen vänder.

ÅsaF sa...

Ååå så fina plåster! De gör nog allt bra, precis som det va när man va liten och fick ett plåster... ;-) Va försiktig nu så att du inte skadar dig mer!

scraprookie sa...

Heehee dessa söta plåster har jag också *s*..( Dom kan man scrappa med)~