måndag 15 juni 2009

Lite uppdatering från helgen

Ååååh nu ska jag visa!! :) Har fått min vinst! Det här är vad jag vann (ber om ursäkt för värdelösa bilder, men det är ju som vanligt ;) ) Tack igen Petra!! 

Ett ark med personliga klistermärken. Två är redan använda till två stycken kort som jag har gjort (rimmar). 

Såhär ser dom ut

Sen var det ett litet kort med recept på iste 

Framsidan 

uppslaget

och så baksidan. 

I helgen har jag mest legat inne och försökt bli frisk. Jag har också varit bartender på min fasters 40-årsfest. Kanske inte bästa sättet att bli frisk på, men väääldigt roligt. Och allt roligt är ju bra :). Så utan att skryta kan jag nu meddela att jag och Elin är proffs på drinkar. Våra bästa är Mojitos och Strawberry  daiquiris. Så det blir det mycket av i sommar! 

Idag var jag tillbaka på jobbet. Efter att ha varit borta var det en hel del att göra. På det gick brandlarmet också (vi håller på att bygga om och det hade tydligen kommit byggdamm nära brandvarnarna som då trodde att det var röt och tjöt igång). Så det var bara ut i härliga regnet och vänta. 

Nej nu ska jag dricka kaffe och fundera på vad jag ska göra på midsommar.. är ju snart hörrni, även om det är svårt att tro med tanke på vädret. 

Kram och hej! 


2 kommentarer:

Morfen sa...

Vilka fina märken du fått!! Skönt att hålla planerna öppna för midsommar. Här blir det grillning och tårta i trädgården om vädret vill sig. Ha en fin vecka fram tills dess iaf. Kram!

petrifiedinpink (Maria) sa...

Vad fint Petra gjort åt dig! Jag hoppas att du mår bättre idag och att midsommar blir fin//Maria