måndag 31 maj 2010

Malin scrappar!

Häromdagen var Malin hos mig och pluggade. Jag hade en miljard pysselsaker framme på golvet. Malin blev inspirerad och spontanscrappade lite. Första gången för henne faktiskt.

Blev jättebra. Vi är dock lite osäkra på vad det är. Vi tror att det kan vara en servettring.Och alltså. Den här killen. Jag önskar att jag var 13 år. Då hade jag lagt in en stöt. Garanterat! Fy vad han är duktig. Och spela piano kan han också!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Servettring tror jag absolut på. Och en snygg sådan... Kram

maybe*mej sa...

fiiiin. Hade det vart botten hade det vart supersnyggt att lägga en fin muffin el ngn annan hög kaka i den. Skulle se festligt ut.
kram

Anonym sa...

Hej vännen!

Tack för din hälsning, det värmer! =) Jag visst är det läckert vad man kan göra med tråkiga konservburkar. Jag har även lagt upp en lo i bloggen med ett tänkvärt ord som du kan kika på.

Ville du stå med i min rak-bok, minns om jag redan har frågat? Alltid lika vimsig jag, hehe! ;)

Ha en bra kväll, kramar Ulrica

myamia sa...

det är absolut en servettring ;)
å han är så himla bra den där killen. hoppas han blir ngt stort när han blir stor ;)
kram

ylva sa...

hej du :)! nu har jag suttit och läst ikapp här, blev så himla förvånad när jag såg alla inlägg för jag trodde ju att du skulle vara för upptagen med tentapluggande ;). vilken himla massa fina kort du har gjort! jag vill också kunna göra kort... och såklart att det är en servettring, men den är så fin att den nog funkar som vad som helst. härligt somriga bilder också :)!hur går det med löpningen förresten?

och tack snälla för krya-på-er-hälsningen, tror att den hjälper lite ;).

kram kram,