söndag 30 maj 2010

Bilder från helgen

Kör en hel hög med bilder från helgen! Igår var det ett sånt där häftigt regn. Som håller på i 45 sekunder och är som att man satt på en dusch. Verkligen slår i marken. Häftigt! Idag var det sol och vi var på kalas på Lidingö och firade kusinerna som har fyllt 25.

Jag och Anders. Japp jag står väldigt bredbent. Är nämligen beredd att fly från småkusinerna som hade med sig vattenpistoler. Och nej jag lyckades inte fly. Hade mascaran nere på hakan när dagen var slut.

Lillasyster


Jag och lillasyster i bilen. Vi underhåller oss medan mamma sprang in och handlade en present.

Annars sitter jag mest såhär. Eller ligger på min stora kudde.

3 kommentarer:

Essmo sa...

Vilka härliga bilder ser ut som det är ritkigt sommarväder.. Vaddå regn?!? ;)
ha en härlig vecka!
kram kram!

Cornelia sa...

Hej!

Kul att du hittade in på in blogg o att du gillar mina foton :-)

jag använder en Nikon D60 som är en instegskamer. Nu finns inte den modellen kvar längre, jag vet inte vad ersättaren heter tyvärr. Canon har också liknande modeller, typ Canon 1000D. Det va bara en slump att vi valde Nikon, det va ett bra erbjudande o vi slog till!
Men en fördel med Canons liknande modeller e att de har autofokus i kamerahuset så då kan man köpa billigare objektiv till dem, objektiv med autofokus är dyrare och autofokus vill man ha. canon har oxå Live view, alltså man ser på skärmen om man gör ändringa i inställningarna hur fotot blir.

Men det e inte svårt o använda dessa instegskameror. Kör på Automatisk i början, köp en bok och fototidningar o börja experimentera.

Lycka till!

Hemmabloggaren sa...

Guuu va mysigt det ser ut, finfina bilder.