torsdag 20 maj 2010

Bilder, här var det bilder!

Mer kort av spillbitar. Jag är inne i någon typ av spillbitshysteri. Såhär blev det i alla fallOch jag vet att jag klagar ganska mycket på mitt pluggande. Men just nu ÄLSKAR jag att plugga! Trots att det är en 18-poängstenta om ca en vecka. Men det gör inget för såhär ser det ut när jag sitter vid datorn..


...och såhär ser det ut när jag sitter ute och läser. Det är så vackert att man nästan får ont i magen. Den här tiden på året är den bästa som finns!
Man kan nästan ana en lite brun nyans på benen. Man kan också nästan ana en soppåse i ena hörnet men den kan ni bortse ifrån.

Jag har blivit tipsad om en scrapbutik som ligger supernära mig!! Och när jag flyttar kommer den verkligen ligga SUPERNÄRA mig. Får nog ta fullt studielån ändå...

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

WOOOOW! Vilka foton du delar med dig av!! Speciellt de med benen :P
*haha* "ana en soppåse" *fniss*
Jag bortser från den ;) Dina ben är iallafall fina :P

Underbart sött kort du gjort också!
Kan inte jag också få lite hysteri på att göra spillbitskort..det skulle nämligen verkligen behövas.
Alternativ två är ju att du kommer hit å gör åt MINA spillbitar! *nickar* :)

KRAM!

Scraprookie sa...

Hej Mathilde!!!ÅHH så fint du bor.. kan riktigt känna hur det känns att sitta där ute och bara njuta av försommaren..Och Ja,du har sveriges snyggaste ben [har sagt det till dig innan] Avis!!! Du är verkligen en frisk fläckt i min bloggvärld..blir så glad av att kika runder inne hos dig.. är glad att du delar med dig av allt fint som omger dig.. Många goa kramisar runt dig/Alexandra

Nenne sa...

Fiiint med spillbitarna" älskar färgerna! och faktiskt är du ju brun om bena redan!!!!