torsdag 22 oktober 2009

Förvirrade föräldrar och utmaning

Jag och Ylva har pratat om förvirrade föräldrar. Så Ylva, försök slå det här ;)

Igårkväll ringde pappa mig. Han hade varit på möte med styrelsen i en skidklubb som han är med i. Vi har aldrig någon snö här så man kan åka skidor, men massa möten måste dom ha i alla fall tydligen. Men i alla fall. På vägen hem så råkar han slänga sina bilnycklar i en brevlåda. Smaaart. Så jag får därför åka och möte honom och ge honom mina extranycklar.

Som tack för hjälpen (och efter en hel del övertalande från min sida) fick jag en påse bilar.

Rosa rattar, tycker det är helt underbart :)

Sen har jag gjort ett bidrag till Angelicas utmaning hos Scarapptorget. Det var eb "bingobricka"-utmaning och jag valde rad 1. Man skulle då ha med rivna kanter, minst tre minirosor, synlig journaling och band. Såhär blev mitt bidrag:


Sen har jag gjort ett julkort till en annan utmaning. Den är gjord efter en skiss som jag hittade i en blogg. Om någon känner igen var den kan komma ifrån (tappade ju såklart bort bloggen) så får ni gärna hojta till. Skissen var mer avancerad än såhär, har förenklat den en del!


Nu ska jag läsa lite. Och sen kanske pyssla lite till :)

3 kommentarer:

Linda sa...

men vilka härligt bidrag till scraptorgets utmaning! Och vilket fint kort!!

Och jag önskar med att jag kunde ge mig ut på en långrunda med kameran idag med. Men det är plugg som gäller fram till 18.00.. Sen blir det en lång runda men utan kameran. Går inte att både en löpande tik och kamera. :P

Susan sa...

Åh så fina grejer du har gjort!
Visst har du en poäng i att man inte behöver "kunna" något för att börja scrappa, men jag har väl ett mentalt hinder eftersom jag tycker att alla andra gör så fantastiskt fina saker..!

rose-marie sa...

kan det ha varit denna bloggen(?):

http://bewed.blogspot.com/2009/10/beweds-skissutmaning.html