måndag 31 maj 2010

Malin scrappar!

Häromdagen var Malin hos mig och pluggade. Jag hade en miljard pysselsaker framme på golvet. Malin blev inspirerad och spontanscrappade lite. Första gången för henne faktiskt.

Blev jättebra. Vi är dock lite osäkra på vad det är. Vi tror att det kan vara en servettring.



Och alltså. Den här killen. Jag önskar att jag var 13 år. Då hade jag lagt in en stöt. Garanterat! Fy vad han är duktig. Och spela piano kan han också!

söndag 30 maj 2010

Bilder från helgen

Kör en hel hög med bilder från helgen! Igår var det ett sånt där häftigt regn. Som håller på i 45 sekunder och är som att man satt på en dusch. Verkligen slår i marken. Häftigt! Idag var det sol och vi var på kalas på Lidingö och firade kusinerna som har fyllt 25.





Jag och Anders. Japp jag står väldigt bredbent. Är nämligen beredd att fly från småkusinerna som hade med sig vattenpistoler. Och nej jag lyckades inte fly. Hade mascaran nere på hakan när dagen var slut.

Lillasyster


Jag och lillasyster i bilen. Vi underhåller oss medan mamma sprang in och handlade en present.

Annars sitter jag mest såhär. Eller ligger på min stora kudde.

lördag 29 maj 2010

Kort till kortskissen

Jag har gjort ett kort till veckans skiss hos kortskissen! Har inte bestämt vad för typ av kort det ska vara än så har inte skrivit något på det. Får vara ett blankt sålänge.



Såhär ser det ur när man blandar lite pysslande och lite plugg. Ja, jag har golvet som skrivbord.


Jag och Malin har pluggdag idag. Så nu ligger båda på golvet med alla böcker och allt utspritt runt om oss. Lite kaffekoppar, en skål godis, pennor.

fredag 28 maj 2010

Studentpresenter

Jag har gjort kort till min lillasysters lärare. Hon tar studenten på torsdag och då ska de få varsin present och så bad hon mig göra kort till. Här är resultatet:





Tack Jessica på Weralena för hjälpen att välja papper!

Nu tillbaka till pluggandet! Tenta på tisdag.

onsdag 26 maj 2010

...

det är bara när tentan närmar sig som man…


... tycker det är roligt att städa

… får för sig att man bara måste lyssna på Michael Jackson-låtar, för visst var det väl han som skrev den där bra som var på den där festen när man var 16.. den MÅSTE jag höra nu!

… googlar allt som inte har med det man pluggar att göra. Framförallt äckliga sjukdomar (jag vet det är inte riktigt normalt). Googla Loaloa och se själva vad jag underhåller mig med när jag borde plugga (gå direkt på bilder).

… virkar en bikini. Japp sant. Svart i världens tjockaste garn. Blir inte ett dugg bra.

Ungefär såhär ser jag ut när jag sitter och gör allt annat utom att plugga. Trött och lockig i småhåren.

måndag 24 maj 2010

Tv-antenn


Tog ett kort idag när jag låg ute och pluggade. Ganska likt det förra plugg-kortet, MEN på det här lyckades jag även få med min egenmonterade tv-antenn. Så för er som inte har monterat eran så kommer här lite tips från mig.

Man behöver:
  • Tv-antenn
  • Svinlång vit sladd
  • och så lite sladdar att stoppa in i själva tvn.
Man börjar med att dra ut en jättelång vit sladd från tvn. Dra genom fönstret. Det ska vara lite svårt att stänga. Man får ta i och sen helt enkelt låta bli att öppna det igen när man väl stängt det. Sen stoppar man i sladden i antennen utanför huset. Nu gäller det att hitta den optimala platsen. Jag har lagt min på en stubbe. Tycker man att den ligger lite ostadigt lutar man bara en yxa mot. KLART!

Sen att det brusar när det regnar är ju bara mer spännande..

söndag 23 maj 2010

Bloggparty

Alltså det är supersvårt att fota nu när det är såhär halvmörkt ute. Men jag orkar inte vänta till imorgon. Så ni får två bilder istället. Verkligheten ligger någonstans mittemellan.


Johanna fick lite blixt i ansiktet på den här.. men men.


Den är gjord till en tävling i blobbpartyt som pågår nu. Det här är utmaningen hos Scraps of Malwa, den gick ut på att man skulle ha en tidpunkt som en titel. Jag valde datumet som jag tog studenten. 7 juni 2007.

lördag 22 maj 2010

Lördag

Idag ligger jag ute på gräset och tittar på vänneravsnitt på datorn.

Var hos finaste Johanna i finaste lägenheten igår. Gud vad det var roligt. Alltså vilka roliga tjejkompisar jag har. Tror mina är svårslagna faktiskt. Jag skrattade så jag fick ont i magen flera gånger.

Var ju på en ny scrapbookbutik häromdagen, Weralena. Eller ny, men jag har inte fattat att den finns tidigare. Det är så himla roligt att det finns en här! Massa fint och jättebra priser faktiskt.

torsdag 20 maj 2010

Bilder, här var det bilder!

Mer kort av spillbitar. Jag är inne i någon typ av spillbitshysteri. Såhär blev det i alla fall



Och jag vet att jag klagar ganska mycket på mitt pluggande. Men just nu ÄLSKAR jag att plugga! Trots att det är en 18-poängstenta om ca en vecka. Men det gör inget för såhär ser det ut när jag sitter vid datorn..


...och såhär ser det ut när jag sitter ute och läser. Det är så vackert att man nästan får ont i magen. Den här tiden på året är den bästa som finns!








Man kan nästan ana en lite brun nyans på benen. Man kan också nästan ana en soppåse i ena hörnet men den kan ni bortse ifrån.

Jag har blivit tipsad om en scrapbutik som ligger supernära mig!! Och när jag flyttar kommer den verkligen ligga SUPERNÄRA mig. Får nog ta fullt studielån ändå...

onsdag 19 maj 2010

Cykeltur





♥♥♥♥♥♥♥♥♥

måndag 17 maj 2010

Kort av spillbitar


Har gjort ett kort av spillpapper. Skönt att bli av med lite. Själva tekniken är inspirerad av duktiga Nenne!

lördag 15 maj 2010

LO slott och prinsessor

Ännu mera pyssel!

Scrapgalen har en tävling med tema prinsessbröllop. Jag satte mig och klippte och klistrade som en liten galning. Här är resultatet. Hade verkligen jätteroligt när jag gjorde den här!!


Nu blir det läsa i solen med Malin.

fredag 14 maj 2010

Nu pysslas det!

Såhär snygg var jag på Yasuragi.

Vi höll på att skratta ihjäl oss åt min baddräkt. Hade lite för lång rygg så den blev modell 80-tal men väldigt höga ben. Men men. Det var i alla fall helt underbart. Låg ute i varma källor och pratade och åt färsk frukt. På kvällen åt vi 4-rätters japans middag. I morse åt vi stor frukost och sen åkte vi hem ganska tidigt.

Här är ett kort till en utmaning hos Scrapptorget. Man skulle inspireras av årets majblomma.



Tillbaka till böckerna...

torsdag 13 maj 2010

Yasuragi

Hit åker jag om ett par timmar. Kommer tillbaka imorgon.





foto: Yasuragi Hasseludden

onsdag 12 maj 2010

LO med lillkusinen

Jag har kladdat, skvätt och stämplat med toarullar. Roligt att leka med färg!



Väldigt dåligt foto, men ibland är det de dåliga fotona som säger mest. :)



Imorgon ska jag på yasuragi, japanskt spa. Vääääldigt välbehövligt. Jag har axlarna upp över öronen av stress.

söndag 9 maj 2010

6årskalas





Kan mycket väl vara jordens sötaste klonsoldater. Efter posering spelade vi finns i sjön. Den gula klonsoldaten vann.

onsdag 5 maj 2010

Kort

Tävlingen i maj på scrapptorget gick ut på att använda färgerna brunt, grönt och lila.

Här är mitt bidrag







Idag har jag jobbat. Jag har så roligt på mitt jobb!!