söndag 5 september 2010

Statistikräknare

Wooohoo!! Har ni sett!? Vi har fått statistik här på blogger. Nu kommer jag ju bli helt statistikberoende.

Jag (dotter till dataläraren) har ju försökt fixa en egen statistikmätare. Hur det gått? Dåligt. Jag förstår inte. Jag gjorde EXAKT som instruktionerna och det funkar ju på alla andras bloggar. Om ni tittar till höger ser ni mitt lilla försök. --->
Det står "Besökare totalt (från 091006)" och sen 1. Enligt den har jag alltså bara haft en futtig besökare sen i oktober förra året. Nu kan man ju undra varför jag inte tagit bort den på hela det här året. Och svaret är att jag hoppas att den helt plötsligt ska börja fungera igen. Ploppa till och visa hur många det är som faktiskt är inne. (Hoppas ju att det är fler än 1 i alla fall). Men det har den alltså inte gjort.

Ännu sorgligare är att jag får mail från den där statistikräknaren varje dag där det står "Du har 0 besökare det senaste dygnet". Rub it in my face bara!

Men nu har alltså blogger fixat så jag kan se när jag loggar in hur många besökare jag haft. Jag gillart!!!

Såhär tycker sjuklingen om det! Eller ja sjuklingen försöker se suuuuperglad ut. Går sådär ser jag nu.

2 kommentarer:

Himmelriket sa...

mmm...man blir lite nördig å går gärna in varje dag å kikar hur många som är inne på bloggen.
Men det är väldigt roligt att kunna se det ;)

Scraprookie sa...

Har själv velat ha en räknare länge,men jag är nog otroligt trög..för det går inte..får den inte att funka!! Får väl flörta med en datanörd som kommer hit och förklarar allt för mig...=))))