söndag 19 september 2010

Jag har inte tid

En layout till Scraplagrets septemberutmaning. Minst 4 foton och handla om tiden. Min handlar om hur man gö allt annat utom att plugga innan man har en tenta. Egentligen har man ingen tid alls, men man kommer på alltid på hundra andra saker att göra.


Idag har jag mest legat inne. Tog mig ut och plockade lite svamp. Ikväll blir det valvaka. Spännande!!

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Härlig LO! Gillar upplägget med fotona, måste testas nån gång! :)
Ha det bra, kram Pernilla!

Himmelriket sa...

Mycket fin LO.
Allt tar tid och tid är det enda man har....
Jag tror att man måste prioritera lite här i livet, annars blir allt tråkigt...även att blogga och scrappa kan bli ett måste. Det kan plötsligt bli för mycket man ska hinna å då blir det jobbigt.Har själv avslutat en blogg pg.måsten...men min nuvarande blogg tar jag lite när jag får lust...kramis

Essmo sa...

hihi vilken härlig LO, jättehärliga kort å journalingen är ju görskoj! Himla finLO här under oxå,
kram på dig!

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättefin LO med härliga färger och vilka fina bilder mycket snygga:)
Stort tack för besöket hos mig och din gulliga kommentar blev jätteglad för det:)
Hoppas du provar dig på en väska, lycka till:) Önskar dig en toppen måndag och vecka, hälsningar från lilla pyssel Inger:)

Linda sa...

Det är verkligen en underbar LO. Gillar verkligen upplägget med och foton är perfekta med. Och jag kan bara hålla med att man kommer på tusen olika saker att göra när man måste plugga/tenta.

Scraprookie sa...

Visst är det så,när något måste göras kommer man på tusen andra grejer att dona med[som inte är så viktigt]}}}} Superfin LO.. Jag hade också tänkt att haka på denna utmaning, OM JAG HAR TID*L* kram