onsdag 9 juni 2010

Bikini!

Idag efter jobbet skulle jag bara rusa in i en butik och kolla om jag hittade en bikini till resan. (Är nämligen i akut bikini-brist och vill inte gärna bada naken eller ännu värre - sola påklädd!). Så mission köpa en bikini. Det blev tre.


Bland annat den här. Den är lite mer rosa än på bilden. Kommer nog bli jättefint när man blir lite brun sen. Är så sällan som jag känner mig fin när jag provar bikini och nu kände jag mig fin i tre st så då gick det liksom inte att låta bli. Efter lite tjat gick pappa med på att föra över pengar till mitt konto. Från mitt andra konto såklart. Han skulle aldrig i sitt liv sponsra bikiniköp. Möjligtvis att han kan lägga in en hundring om jag ska köpa skruvdragare eller nått.

Solkräm är inköpt idag också. Massor av solkräm. Så nu är jag redo. Nu kan det bli lördag. Pass. Pengar. Solkräm. Bikinis.

Idag bjöd Sirkka på glass och jordgubbar på eftermiddagsfikat på jobbet. Bara sådär. Så vi gick upp på taket på If och satt på takterassen och hade hur mysigt som helst :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj de var inte dåligt att hitta 3 st! Kanon bra ju! Jag lyckas aldrig hitta någon och vägrar att visa mig i bikini överhuvudtaget. Hoppas att du får de riktigt härligt i Turkiet. Jag har själv varit där en gång och de var underbart! Akta så dom inte byter dig mot kameler bara. Min familj fick många såna erbjudanden om mig. Kram