fredag 11 juni 2010

Andra gången i tv4 och antagligen sista.

Igårkväll var jag på inspelningen av Time Out. Ni vet humorprogrammet på Tv4 som handlar om sport. Sjukt roligt faktiskt!

Vi kom dit lite sent så vi hamnade liksom sist i kön. Jag viskade till Malin att det var rätt skönt för då hamnade vi längst bak. Känner inte att jag hade jättelust att vara med i tv eftersom jag inte hade tvättat håret sen typ förra året. När vi kommer in är alla platser tagna. Alltså verkligen alla. Så vi står ett tag och ser lite förvirrade ut.

"Ingen fara" ropar studiotjejen. Vi har stolar som vi sätter längst fram. Happ. Jag och Malin placeras alltså på stolar på golvet allra längst fram. Alltså jag fick flytta på benen när kameramannen gick förbi. Så nära satt vi. När vi kom in var det rätt så kallt. Så jag behöll jacka på. Jag var den enda som gjorde det och det visade sig inte vara säskilt smart. När lamporna tändes blev det liksom lite varmare. Eller ganska mycket varmare. Och eftersom jag satt längst fram kände jag att jag inte ville börja krångla av mig en jacka mitt i inspelningen och störa. Jag sitter alltså längst fram i jacka och toksvettas. Kul. Kul att vara med på tv.

Så i höst när programmet sänds får ni hålla utkik efter den rödglansiga tjejen längst fram. Thats me! (programmet när Anette Norberg är med).

Men det var verkligen jätteroligt. Dom håller på och spexar sig hur mycket som helst. De roligaste sakerna är helt klart för grova för att sända i tv.
Alltså.. den här. DET är bra tv!!

Inga kommentarer: