lördag 28 november 2009

Pepparkaksmuffins!!

Idag har jag bakat i lillstugan. Återigen allt för att inte behöva plugga hela tiden. Jag har joggat också.. 3e gången sen typ 9an. Jag är lagom snygg när jag kommer hem igen kan jag säga. Mörklila i ansiktet och kan knappt gå. Min kropp talar om (med all önskvärd tydlighet) att den INTE tycker om att springa.. men men. Haha lite smärta har väl ingen dött av.

Baket ja! Det blev lite julkänsla såhär kring första advent.

Pepparkaksmuffins!! Pepparkakor - gott! Muffins - gott! Kan inte bli annat än bra!


Såhär fina var dom när dom kom ut ur ugnen. Var lite orolig ett tag, dom var liksom påväg ut ur sina formar, men det klarade sig.


På med glasyr med lingon :)

Hur fina är dom inte! Jag är en väldigt stolt bakare!

Är ju ingen mästerbakare i vanliga fall så familjen smakade lite skeptiskt på mina muffins.. men dom var jättegoda så nu går dom som smör i solsken!

9 kommentarer:

Helena sa...

Tack för kommentaren i min blogg. De där muffinsarna ser väldigt smarriga ut ;)

Erica sa...

Åhh vad gott det ser ut. Kaninte bli mycket bättre kombination - Pepparkaks smak och muffins. Mmmmmmm

Ha ne fortsatt trevlig söndag och lycka till med pluggandet.

Kramar Erica

Caroline sa...

Ser mumsiga ur. Kanske är något man får prova att baka någon gång.
Så mycket fint du har gjort det senaste, var ju ett tag sedan jag kikade in pga vår lilla dator.

Kram Caroline

Anonym sa...

Vad goda de såg ut! :)

Cattis sa...

Mmmmmm...ser verkligen gott ut! =)

bitte71 sa...

Åh, vad goda de ser ut!!

ylva sa...

det där var faktiskt inte riktigt snällt... *lol*. det är mitt i natten, jag är hungrig och sitter och väntar på att mina föräldrar ska skicka pepparkakskryddor från sverige så att vi kan baka och så visar du det där *kvider*! det ser ju jättegott ut. begriper inte varför de andra var så skeptiska ;). vilken fantastisk kortskapelse du åstadkommit!

kan bara säga att jag kommer ihåg hur trist det var att aldrig kunna känna sig riktigt ledig. få dåligt samvete om man inte pluggade. jag hoppas iallafall att det går bra för dig! och att du har lite roligt med ;). och polaroiden är rolig :). det är bara den där förbannade blixten som irriterar mig ;). annars är jag så nöjd så. det blir verkligen vardagsmässigt *lol*.

näe, jag måste sova nu. ville nog mest säga hej :).

kram kram,

ylva sa...

gah, de ligger kvar och suktas *lol*! och just det där "jag är inte ett dugg trött och jag ska bara..." ägnar jag mig mycket åt ;).

får kika runt på coops hemsida då :).

fast det där med att man känner att man kan mindre och mindre är egentligen ett bra tecken, hur knasigt det än låter. så ska det kännas just innan det verkligen lossnar. så det kommer att gå bra! annars finns det ju som sagt alltid omtentor... är det en stor? 20 poäng eller så? önksar iallafall lycka till och ser fram emot allt pyssel som bara kommer att drälla ur dig sedan när det är över ;).

kram kram,

ylva sa...

ähum... folk kommer ju att tro att jag är en stalker *rodnar*. förstår att du inte hinner uppdatera just nu, men jag fortsätter "konversationen" ändå :p. Tack rara du, för väldigt snälla ord ;). känner mig hemskt oitressant just nu (eller ja, för det mesta faktiskt, och det känns helt ok utom just när jag försöker blogga *lol*). om det är till någon tröst så råkar jag veta att tentor på 20 poäng och uppåt ofta är lite lättare än de andra. de vågar inte riktigt göra dem för svåra, så har du bara tillräckligt med dextrosol eller nå't för att orka hålla tempot uppe hela tiden så kommer det att ordna sig :). optimist, javisst ;). bra nyårslöfte btw ;). passar på att önska lycka till nu ifall vi inte "syns" innan det är dags!

kram kram,