lördag 7 november 2009

Flärpar så fingrarna blöder

Sitter och "flärpar lagboken" återkommer med resultatet (blir rätt fint faktiskt). Men i allafall, för att veta vilka lagar jag ska flärpa så gick jag in på kursens hemsida. Där har dom lagt ut en lista på de lagar som vi ska kunna och som kan komma på tentan.


Vet inte om jag känner mig så mycket lugnare när jag ser den. Det är ett par stycken. Och problemet är ju att det gäller att hitta rätt lag till rätt fråga .Då han man kommit halvvägs i svaret. Sen ska man komma ihåg alla undantag, och vad som menades med "skälig tid" enligt den där domen från 1950-talet och den där domen som förkortade tiden sen om det handlade om avtal mellan näringsidkare. Ja ni förstår..


Jag tycker synd om mig!!

5 kommentarer:

Susan sa...

Oj, oj, jag tycker verkligen synd om dig! Lördag kväll och allt.. :(

Anonym sa...

Vad roligt, jag satt också med den där listan förra terminen, helt gråtfärdig och värre blev det när man inser att det där inte är de enda lagarna som måste flärpas... Men allt löser sig, i promise =)

Kram Emelie

Mathilde sa...

Haha ja det är en hel del lagar.. :P Läser du termin 4 alltså?
Skönt höra allt löser sig.. det tror man ju inte :P
Kram

Anonym sa...

Yes, har precis klarat av fastighetsrätten, fick göra omtentan då jag för första gången blankade :S Har du lämnat in blankt nån gång än? Det var iaf asjobbigt och plugga dubbelt, straffrätten blev verkligen lidande... Men nu kanske jag har chans till iaf ett BA =) (nejdå, ingen betyghets här inte! ^^)
Hamnade på din blogg btw när jag strögooglade på "flärpa lagboken" :)

/Emelie

Mathilde sa...

Haha vad roligt! Otippat att du skulle komma in här! Nej har inte blankat än.. usch kan förstå att det är tufft plugga dubbelt. Man har ju liksom fullt upp med en kurs bara. Själv sitter jag och går igenom två block med lektionsanteckningar från c2a.. 1,5 vecka till tenta nu. BLÄÄÄ!