tisdag 22 februari 2011

En bild från mässan har jag skrapat ihop

Som utlovat, en stulen bild! Den här är från Jessicas blogg.

Kan inte säga att det är bästa bilden som tagits på mig. Mitt hår är i en mellanperiod, jag vill att det ska vara långt och det verkar mest vilja vika ut sig över axlarna.


Här är i alla fall jag och finaste Jessica. Mästerfotografen Lotta stod bakom kameran.

Blir inte så mycket pysslande på ett tag. Jag bor nämligen inte hemma hos mig själv för att mitt vatten har frusit. Uuuunderbart att bo i skogen... Man kan väl säga att jag längtar lite ännu mer nu till augusti när min lägenhet är klar.

Kram

5 kommentarer:

jessie72 sa...

Jag tycker du är jätte fin på bilden så det så! Om pysselbehovet blir för starkt får du väl komma hem till mig eller till butiken på torsdags kväll. Har kunder som bönat och bett om att få hjälp att komma igång.//J

emmyocattis sa...

Jätte fin Bild! Tycker precis som Jessie att du är jätte fin på bilden! Kolla gärna in min blogg emmyochcattisvirkar.blogspot.com
Kram Emmy ( var på sy mässan i lördags och köpte tre tidningar och frågade dig om lite tips när det gäller scrappbooking)
p

Himmelriket sa...

Här blir det symässa i mars, ska gå på det och se om jag hittar nåt kul.
Tycker du ser bra ut som försäljare...snygg du ääää!
kram ullamaria

L8P8 sa...

hallå där "mästerfotografen" som talar......hrmpf du ser väl jättebra ut på bilden (vilket du för övrigt gör på de flesta bilder jag sett på dig) så det så!
det lät dock inge kul med det frusna vattnet hoppas du får flytta hem snart igen.... om inte så kanske vi får nappa på Jessies förslag o sammanstråla en torsdagskväll i butiken!

Essmo sa...

åå va skoj med mässa! Längesen jag tittade in nu.. Kul å se bild på dig igen, tycker du ser himla fin ut i håret! =)
Här har oxå vattnet frusit.. inge kul.. =(
kram kram!