söndag 23 januari 2011

Något nytt

Igår gjorde jag någonting som jag aldrig har gjort förut. Jag gick på hockey. Jag och Sara satt och pratade om hur ointresserade vi var av sport och kom på den fantastiska iden att gå på hockey för att testa. Djurgården - Brynäs spelade på Hovet. Jag hejar ju i normala fall på Sverige, men fick heja på Djurgården nu, det är ju ändå Stockholm.

Vi började uppladdningen inför matchen med en trerätters middag hemma hos Sara, med goda drinkar på mousserande vin.

Sen åkte vi till Hovet. Vi fick ta hjälp av poliser för att överhuvudtaget hitta in till våra platser. Men när vi väl var på plats var det faktiskt roligt! Jag skull lätt kunna göra det igen! Sen att jag råkade gäspa enda gången Djurgården gjorde mål och missade alltihopa gör inte så mycket.Kvällens citat kom från Sara: Om alla skulle sitta ner så skulle alla också se! Så sant!

3 kommentarer:

L8P8 sa...

Halloj

hockey kan vara riktigt skoj att gå på (fast jag gillar inte globen som arena)snyggt med gäspningen!! hur gick det med tentorna, du har ju inte varit inne på ett tag... hoppas att det gick bra i alla fall. ikväll ska jag provgöra en korg o "tetra" tänkte jag så man inte är helt borta på lördag när det är dags... ska bli skoj i alla fall!

Kram

Scraprookie sa...

ÅÅhh jag älskar att titta på hockey.. riktigt mysigt är det!! Här i småstaden finns det inte stora arenor,men det är mycket hockey...kram Alexandra

Anonym sa...

O va kul att gå på hockey! Jag älskar att se de. Fast bara live. Att se de på tv är inte lika kul. Och jag måste säga att du höll på ett bra lag ;) Kram