onsdag 22 december 2010

Idiot of the year!

Okej. Jag har funderat hela dagen på om jag ska avslöja det här eller inte. Det är så att säga inte det smartaste jag har gjort. Nej.

I morse vaknade jag. Tvingade mig upp. Åt frukost. På med kläder. Sminka mig. Borsta tänderna. Ut. Skrapa rutorna. Iväg med bilen. Efter ca 5 min i bilen ser jag det. Klockan är 02.43. Great.

Hur kan man under en hel "morgon" inte lyckas läsa rätt på klockan en enda gång!? Var ju inte som att jag inte tittade på klockan. Kollade ju hela tiden för att se hur lång tid jag hade på mig. Och har ju bara digitala klockor. Men siffran 2 och 6 är ju lika. Not. Ja, nej... Bara hem och somna om och vakna igen när klockan faktiskt ringde 06.00. Kan säga att jag hade lite svårt att koncentrera mig på tvångslikvidationsreglerna i aktiebolagslagen på lektionen. Minst sagt.

SUCK!

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Åh, det är så skönt att höra att andra oxå gör sådana knäppa saker, då är man liksom inte ensam om det :) Hoppas du får en riktigt god jul! Kram!

Essmo sa...

haha.. jaaa, det var ju lite klantigt.. hihi.. men jag skrattade himla gött så tack för den! =)
Hoppas du får en underbar jul,
massa kramar K.

Linda sa...

haha, jag kan tänka mig att du var trött dagen efter.

God jul på dig! Kram

maybe*mej sa...

HA hA HAHA... ASG. kul va kul. Fast döjobbigt för dig. =) Men kul var det .... (Vadå skadeglädje) Ja ibland undrar man hur man lyckas med olika saker.... jag lovar.. du är inte ensam. Hoppas att du får en jättefin jul. Kram på dig i massor.

Himmelriket sa...

Men lilla gumman då,,,
man vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet.
Har du ingen mobil du kan ställa på väckning?
Önskar dej en jättefin jul...å många långa sovmornar...;)
Kram ullamaria

Scraprookie sa...

Tokfia!!!! Det blir så iblad... vill iaf önska dig en härlig jul och hoppas att tomten kommer till också!! = ) En bamse kram till dig!!!

Scraprookie sa...

Nämen va fa.. nu blev det fel i min kommentar: hoppas tomten kommer TILL dig också.... inte kommer till..hmm hmm...