lördag 18 december 2010

Belöning

Det gick så himla bra på min förra jobbiga tenta. Alltså jättebra. Verkligen väldigt mycket bättre än jag väntat mig. Jag blev tvungen att skrika lite på jobbet för det gick så bra. Kunde liksom inte hålla inne ett litet WOOOOHOOO! (Om du mot förmodan skulle läsa min blogg Annika så förlåt att jag skämde dig).

Men i alla fall. Så nu tänkte jag att eftersom jag varit så duktig och pluggat som en galning så borde jag få (läs köpa med pengar jag egentligen inte har) nått fint som belöning. Något av armbanden nedan tror jag att det blir. Eventuellt i någon annan färg. Vinrött kanske. FINA!

4 kommentarer:

Linda sa...

Den gröna var verkligen jättefin och grattis till ett bra betyg!

Himmelriket sa...

Hurra vad du är duktig, skrik på du ...det är nyttigt för själen och lungorna.
Vinrött vore nog fint skulle jag tro.
Unna dej det efter dina bra tentor...
Kram ullamaria

L8P8 sa...

GRATTIS!! visst är det en härlig känsla när det går bättre än man tror på en tenta!! o tjoa lite för mig med ;-) själv vrålade jag ett långt yeeeeeees här hemma i min ensamhet när jag fick reda på att jag kom in på redovisningsekonomutbildningen (över 300 sökande o endast 32 platser)
Jättefina armband!! gillade formen o stilen på det bruna bäst men den gröna färgen är helt bedårande....

Kram!

Essmo sa...

helloo!
Va härligt att det gick så bra på tentan! Heja dig! =)
Bläddrade ner här bland inläggen å vilken snygging som dök upp ! Hmm-- måste oxå dricka massa mojitos.. eller hur var det nu?! hihi..
kram på dig