torsdag 15 juli 2010

Byte!?

Jag har tänkt på en sak. Jag har ju en fjärilsstans. Man kanske skulle ta och byta lite utstansat med varandra... vad tror ni?

Sen tänkte jag visa arken jag gjorde för ett tag sen. Det är duktiga Nenne som har inspirerat mig.


Ja, lite övning krävs nog för att få det sådär riktigt snyggt. Men egentligen ska man ju inte titta såhär nära ;)

11 kommentarer:

Linda sa...

Vilken söt liten ask! <3 Vad för utstansat letar du efter?

Himmelriket sa...

Smart id´e !
Man kan åxå efterlysa de mest användbara tipsen som scrappare har och se vad man får för nytt i sin samling.Jag brinner ju för återanvändning och undviker gärna dyra köp av scrappmaterial.
Mitt bästa tips är: köpa gamla tapetkollektioner i scrappvänliga nyanser (typ 30 spänn för hela rullar)och ljusmanchetter som jag fullständigt massakrerar i smådetaljer till mitt pyssel.
Kram så länge!

Lillnettan sa...

Tusen tack för fin kommentar hos mig! Made my day. :) Söt stans, samma som jag önskat mig i födelsedagspresent. Hör av dig om du vill ha lite utstansat med Martha Stewarts Monarch Butterfly!

http://www.scrapohobby.se/Shop/Index.php?sArtModelId=ms lg butterfly

Kram!

Diana sa...

Övning ger färdighet. Jätte fin ask, finns det nån mall på nätet eller? Jag scrappar också, finns en kategori i bloggen som heter det. :)

Anonym sa...

De är ju jätte smart att byta saker med varandra. Då får man nått nytt helt gratis.Tyvärr har jag bara en stans med små tag´s. Men din fjärilsstans är verkligen härlig. Kram

Diana sa...

Tack för länken! Måste testa att göra det sen en dag! Har inte gjort så mycket lådor.

Morfen sa...

Toksöt ask!! Kul att lägga något i och ge bort. Jag har också en fjärilstans.. så det blir tokigt att byta fjärilar mot fjärilar men idén är super. Skrattade gott åt "gulungen" så sött! :D Kramis!

ylva sa...

äsch, jag har ju inga stansar här, annars hade jag aldrig i livet tackat nej till lite fjärilar ;). härlig sommar ni verkar ha :)! och jo, det händer att jag passerar björkvik ;). är det där omkring du är *nyfiken* ?

kram kram,

Caroline sa...

Byta är en bra idé tycker jag! Jag har ju Sillen jag kan stansa ut något på. Är det något speciellt du vill ha? Jag har många digitala dies. Tex: fina löv, grenar, lycktstolpar vintagetyp, fåglar, träd, fjärilar ;)för att nämna något.
Fin ask du har gjort!
Kram Caroline

TesaB sa...

Ljuvlig ask,gillar den distressade looken jättemycket! Tack för besöket och den fina kommentaren!!!

Nenne sa...

FIINT!!! alldeles underbart! Va kul att inspirera! Jag önskar mig absolut en massa fjärilar men har dåligt med stansar att byta med :p Måste sluta snåla och köpa lite stansar :p