söndag 25 april 2010

Tema: Bordell

Igår var det fest. Tema bordell. Japp ni läste rätt, bordell. Jag var dock bara "bordellbesökare" och hade alltså vanliga kläder. Visade sig att de flesta andra hade tänkt samma som jag.

Kl 6 imorse kom jag i säng. Sen upp och raka vägen till kusinen på kalas. Sminka sig lite på bussen, sätta upp håret i en toffs. Japp. Kände mig superfräsch.. not!


Blir tidig kväll. Är som ni ser inte helt genompigg.

2 kommentarer:

ylva sa...

*lol* var de som bestämt tema lite besvikna? fast du... du är ju en sådan där irriterande människa som ju faktiskt ser fräsch ut ändå *avundsjuk*. det syns ju ;). tycker att det är så bra att du har bestämt dig för midnattsloppet och satt upp mål och allt! är jag där så ska jag sitta på en balkong och heja på dig :).

hmmm, så det är hoppet man lever på när man envisas med en bok ;) ? hade aldrig tänkt på att det kanske var det, men det kan nog stämma. skönt med sällskap iallafall, folk tycker alltid att jag är så konstig :p. fast du har ju helt fel taktik med kusinen, du borde passa på att vara rar så att du kan komma och hälsa på ;). singapore är jättefint! och jag vet *suck*. när en sak går sänder så går alla :/. tyckte f.ö. att dina matematiska övningar med barbiedockor var hur söta som helst. sitter och funderar på om jag räknade i något med, fast jag kan inte komma på det. hursomhelst, jag bara pladdrar och pladdrar.

önskar världens finaste vårvecka sålänge!

många kramar,

Hemmabloggaren sa...

Näää, det var väl fegt :D

Faaast, jag hade nog gjort samma sak om jag ska vara ärlig.