tisdag 16 februari 2010

Träning

Jag har ju börjat träna. Går bra faktiskt. 5,6 km löpning igår och 6,2 idag. Båda är rekord. Har aldrig sprungit så långt någonsin tidigare. Vet faktiskt inte vem som är mest chockad. Jag, folk runtomkring eller min stackars kropp. Folk runtomkring antagligen. Jag blir nämligen totalt högröd i ansiktet. Min kropp har bestämt sig för att all värme ska ta sig ut genom kinderna. Great!

Har ju fått höra jag har löparben. Kanon tänkte jag! Kommer gå som en dans att springa, ett proffs har ju sagt jag har springben. Bara ta sig till gymmet så ger sig löparkarriären av sig själv.

Frossa, huvudvärk och illamående. Ja men jag blir nog löpare en dag.


Fortfarande rödmosig. Finnen på kinden bjuder jag på.

5 kommentarer:

Myamia sa...

duktig du är!!! :)

Anonym sa...

Tack för din kommentar inne hos mig. De är så skönt att få höra vad andra tycker om min ommålning (heter de så?) Jag behöver fundera lite på hur jag ska ha de och de är alltid bra att höra vad andra tycker.

och utan din kommentar hade jag ju inte hittat in i din fina blogg.

Kram

Nallebr.. sa...

åå så duktig du är.. jag borde också ta mig i kragen och ge mig ut och springa..

maybe*mej sa...

he he.. duktig du är ... Hoppas att illamåendet och resten går över i alla fall =)

ylva sa...

fast jag är säker på att du blir snyggt röd ;). själv blir jag sådär förskräcklig röd att min familj skäms för mig *lol*. och av precis ingenting dessutom. den löparsträckan och jag hade sett ut som ett rödljus :/. men iallafall, vad bra! när illamåendet och så gått över och du kommit in i det så kommer du att älska det :). vackra vinterbilder också! och vad snäll din pappa är som ger bort blommor :).

"bollarna" ? ja, det är lime :). jättefina är de.

kram kram,