måndag 8 februari 2010

LO

Lite pyssel såhär emellanåt. En LO om 2010.Och så en detaljbild.


Imorgon bär det av till skolan igen!

7 kommentarer:

ylva sa...

vad fin den är :). och vad roligt att det hinns med lite pyssel emellanåt också ;). men vilken vall?! herreje... förstår att det krävs lite sats *lol*. och grattis till lägenheten :)! att det dröjer lite ger ju bara mer tid till planering och förberedelser. vet inte så noga om det är "onormalt" eller "normalt", jag växte upp i stort hus i förorten och skärgården och längtade konstant efter att bo i lägenhet. så bodde jag i lägenhet i ett par år och nu är det hus. och bara hus :). konstigt det där, hur man ändrar sig.

kram kram,

Essmo sa...

Vilken härlig layout! Gillar blomhörnet massaor, himla fint!
kram kram!!

Nenne sa...

Kul att du pysslar lite också - mer sånt!! fint med blommorna och fjärilen, den lilla metalldetaljen är urläcker också, vad är det för något?!

Kram

ylva sa...

det var inte alls spretigt ;). du skrev precis det som jag så oftar kommer på mig själv med att tänka, att det räcker ju liksom inte till iallafall... :/. den här gången var det kanske lättare för att vi pratat med honom tidigare? och ändå, en av de saker vi tänkte då i köket var verkligen "men det här kan vi ju inte göra varje kväll... även om vi skulle vilja". nåja, vi försöker hjälpa till iallafall :). och vilket fint uttryck "verklig inspiration" :). tack snälla!

kram kram,

Myamia sa...

jättefin lo. å nu kom jag på att jag oxå måste göra en om tvåtusentio :)
kram mya

Caroline sa...

Kanonfin LO! Kram

Eyovine sa...

Vackert =)