torsdag 2 juli 2009

Snart semester

Idag var min näst sista dag på jobbet. Någonsin. För i höst fortsätter ju pluggandet. Imorgon ska vi blanda drinkar och ha mysigt på kontoret som avslutning. Ska bli såååå skönt med semester, men kommer ju vara sorgligt att lämna alla. 

Nu är det bara jag och pappa hemma. Resten av familjen är utspridd över Sverige. Två på Gotland (dock inte med varandra) och en i Göteborg. Jag handlade lite efter jobbet och tänkte att vi skulle ha lite lyxigt så jag köpte en stor chokladkaka som vi kunde dela på. Pappa hade tydligen tänkt likadant. Han hade nämligen köpt jordgubbar. En förpackning VAR! 

Det blev en del att äta upp. Tog bilder med mobilen, därför det är värdelös kvalitet. Hann inget annat, ni ser ju att pappa är påväg iväg med sin tallrik redan. Gick tydligen inte att vänta en sekund :)

Vi satt ute och åt både middag och jordgubbar. Hur härligt som helst!! När vi satt där och åt kom det tre hästar galopperande. Utan människor på. Dom hade antagligen rymt från någon hage här i närheten. Haha visst låter det inte som att jag pratar om något som ligger 20 min från Stockholms innerstad :) 

Idag kom mitt Juli-paket från Skaparlusten också! Ååh vad roligt det är att få paketen. Det är som att jag fyller år en gång i månaden! 


Massor av fina saker! :) 

Nu ska jag trycka i mig det som finns kvar av chokladen. 

Bye bye 

3 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Å va mysigt det ser ut, måste nog stanna till och köpa lite jordgubbar på vägen hem.

Lycka till med pluggandet förresten, med allt vad det innebär.

Kram.

petrifiedinpink (Maria) sa...

Lycka till med pluggandet, men först:
Ha en riktigt skön sommar//Maria

Myamia sa...

spännande med studier :)
å tack snälla för gratulationen hos mig :) kram mya