söndag 19 juli 2009

Otuuuur

Men NÄR ska min otur ta slut!!? Har jag spräckt en spegel i sömnen? 

Min lilla älskling har gått sönder! Min lilla speldosa som jag köpte i Thailand.. eller inte så liten, fick övervikt i bagaget för att jag släpade den hem :) hihi. Men i alla fall, jag ställde den på ett minilitet fönsterbräde och igår när jag skulle dra upp rullgardinen trillade den i golvet och gick i tusen bitar! Min fina fina fina! 

Började ju gråta! Det kan iofs bero på den där vätskan också.. det var inte vatten. Luktade skitstarkt!! 

Men idag har jag haft världens bästa dag så det jämnar ut sig! 

Jag och Malin åkte till Siggesta på loppis. Och det var sååå himla roligt!! :) Jag köpte en hel påse med ljusmanschetter för 20 kronor! Ska klippa sönder dem så jag kan använda blommorna till pyssel. Det kommer bli supermängder!! 

Allt det här för 20 kr! 

Åååh lycka :) 

Vi köpte lite pärlor också, så hela eftermiddagen har vi gjort pärlor. Jag har gjort nyckelringar. Malin också. Hon skrev "Anders har en fyllig bakdel". Den ska hennes kille Anders få. Jag skrev faktiskt lite snällare :) 


Och så åt jag världens bästa lunch igår. Gick och plockade smultron och blåbär. Kände mig som Linda Isaksson. Hade korta shorts och en sommarblus på mig.. Såg prick ut som henne :) Utom håret och ansiktet och lite så.. Nu ska jag städa lite.. kanske. Sen. 

Vänner på dvd blir det lite först. 

3 kommentarer:

Morfen sa...

Fy vilken otur, bra att du hade en bra dag för övrigt. Gott med bär till lunch. :) Kramkram

Alex sa...

Hej solstrålen! Du får mig då alltid att le stort med dina rara kommentarer! Önskar bara att jag var lite bättre på att ge tillbaka :-( *skäms*

Så tråkigt för speldosan! Men jag förstår att din dag blev räddad av så där många blommor! Wow! Har du lite att leka med nu framöver ;-)

Gottis med bär till lunch! Men jag är lite för hungrig nu.. en hel vattenmelon skulle nog kunna slinka ner :-)

Kram på dig!

Carina W sa...

Hej!
Hittade till dig via Pernol och blev lite nyfiken.
Lyckliga du med ALLA dessa fina blommor.Fick själv en kasse för en längre tid sedan och SLÄNGDE alltihop!!!!???Tror du att jag ångrar mig?

Ha,det gott!