torsdag 15 september 2011

Skyltning

Idag skulle jag till butiken och äta lunch med Jessica. Slutade med att jag blev kvar hela eftermiddagen. OCH jag fick skylta om och ta fram julsakerna.

Första gången jag skyltar, men jag tycker det blev helt okej. Guuuud vad mycket fint det finns. Och ännu mer finns inne på lagret. Kommer komma så mycket fint i shoppen snart.

Här kommer i alla fall lite bilder på mina skyltningar.


Här är lite halloweentema.

Jul, jul, jul..
Kan eventuellt ha hängt grejerna lite nära. Ville ju få plats med precis allt!!

Som jag sa kommer det in massa nytt. Det gör att massa gammalt måste bort. Det kommer snart fyllas på i reakategorin med helt galna priser. Här ser ni lite av min prismärkning idag.


Nu ska jag bädda ner mig, har gått och blivit sjuk. Skyller på träningen, den ställer alltid till det. Man ska ta det lugnt!

Missa förresten inte att Weralena är på syfestivalen 4-6 nov. Det är verkligen superroligt, jag kommer vara där och vara förvirrad som vanligt, så vill man se det är det bara att komma förbi. Det kommer bli galet bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va mycket fint! Och de där med skyltning kunde ju du.Grattis till lägenheten också. Den ser väldigt fin ut. Hoppas att du trivs och att vi får se mer av den sen. Kram

Anita sa...

Skyltningen är jättefin! Du luras nog bara det har du gjort flera gånger :-)

jessie72 sa...

Det verkar som du aldrig gjort annat det var mysigt att ha en lien "butiksnisse" som pysslade och gjorde fint. ha det gott och krya på dig. Jessie