lördag 30 juli 2011

Jorå!

Jag pysslar faktiskt lite. Väldigt lite, men ändå. Här är två kort som jag har gjort. Fotona är tagna med mobilkameran så det är inte tipptoppkvalitet.
Det här är till Sara. Hon gillar katter, hon har en exakt likadan väska, hon är lyxig och rosa. Bättre kan det inte bli! (Tycker jag, och förhoppningsvis Sara).

Igår fortsatte jag med mitt kolmården-album. Ni kanske kommer ihåg det från i julas. Japp saker och ting tar lite tid. Det går sakta men säkert framåt. Tills jag stavade flest med ä. Då gick det lite bakåt för jag fick göra om en sida.

Idag började jag gråta. För att jag tycker det är så tråkigt att flyttpacka. Jag får panik av att lägga ner allt i lådor och inte ha nån koll. Hur klarar folk att flytta så mycket (Jessica?). Jag är galet imponerad.

5 kommentarer:

Himmelriket sa...

Så fina kort.
Ja, det är jobbigt att flytta, håller med. Det blir så mycket man måste ta tag i plötsligt.
Ha en fin helg,
Kram ullamaria

jessie72 sa...

Efter mitt stora antal flyttar har jag utvecklat en lättare allergi mot flyttkartonger och en svårartad ångest för IKEA.
Men det här ska gå bra gumman. Kommer bli toppen. Tack för igår. Kramiz J

L8P8 sa...

Heej tjejen!

jättefina kort, Sara bara måste bli glad!

ja visst är det jobbigt att packa! men desto roligare sen när du får packa upp igen i din NYA fina lägehet och fundera på vart o hur du ska ha sakerna någonstans, jag ser fram emot att få komma på lite inflyttningsfika i höst ;-)
(sen håller jag med Jessie lite grand, förut tyckte jag det var kul att gå på ikea, men efter att ha varit där 6ggr samma vecka när vi flyttade hit så bläääääää)

massa Kramar!!

kela sa...

Fina kort, papprena på den första var jätte härliga!

odd brown bird sa...

Tip top är ordet! Har du packat klart nu? Förstår preciis vad du menar men jag är helt övertygad om att det kommer att bli bra siddu och gråta en skvätt är alltid bra. På riktigt.

Kram kram!