torsdag 12 maj 2011

Block

Nu är det (som vanligt tycker jag) lite mycket att göra i skolan. Imorgon har jag ett rättegångsspel. Jag ska vara Trafikverket. Superspännande...NOT! Men i alla fall, skönt när det är över, då kan man börja fokusera på tentan som närmar sig lite alldeles för snabbt.

Var inne hos Weralena häromdagen. Hjälp vad mycket nytt Jessica har fått in! Två block liksom bara hoppade ner i min väska.

Tulip, helt fantastiskt! Och så är dom fint strukturerade!

Rose Garden. ALLA papper är fina!

Jag vill sätta igång och göra sommarkort på en gång. Men just nu har jag exakt noll minuter på mig att pyssla. Fattar inte att jag inte köpt block förut. Man får dessutom med massa bokstäver, tags och border.

Nu ska jag bara hetsdricka lite te innan jag sätter igång och pluggar!

4 kommentarer:

L8P8 sa...

Heeeej fnissar gott åt att du äntligen har upptäckt "finessen med blocken" och att vi har lite samma smak det ligger ett tulipblock o väntar på mig med hihi. hoppas det går bra att plugga (spara bara inte allt till sista minuten;-) )

Kram och lyckospark i r.....!!

Scraprookie sa...

Hej och välkommen hem igen!! Helt underbart i Barcelona va!! Jättefina papper du köpt. Jag har hela sassa fraspappershögar som skriker efter att bli scrappade... men samma här TID..jag behöver mer tid.. Kram Alexandra

Anna sa...

Jag förstår precis vad du menar med att sakerna bara hoppar ner i ens väska:) Mycket saker har hon, och man bara MÅSTE ha dom haha.
Kram

odd brown bird sa...

Trafikverket låter ju lajbans!

Lycka till fina du!