söndag 6 mars 2011

Sjuuuuk!

Tog en bild på min själv alldeles nyss. Alltså kolla på den här bilden. Haha! Jag är precis så sjuk som jag ser ut! Här anstränger jag mig ändå för att se lite "normal" ut.

Hade en miljard roliga planer för den här helgen. I torsdags var det middag med tjejerna och sen fest på universitetet, fredags skulle det vara middag hemma hos Sara, lördag skulle vara först en inflyttningsfest sen en förfest och sen en stor fest med franskt tema.

Jag klarade middagen i torsdags sen tog förkylningen över. Var längesen jag var såhär sjuk! Nu har jag hostat så att jag har träningsvärk i magen. Jag har dessutom lyckats hosta så jag sträckt nån muskel i ryggen. Jamen underbart!

Nej nu är planen att jag ska bli frisk till imorgon. Ska bara bli av med febern. Värken i bihålorna. Huvudvärken. Snorandet. Hostandet. Nysandet. Värken i kroppen.

Så, ja vad har ni för dunderkurer? Jag behöver allt jag kan få!

11 kommentarer:

Himmelriket sa...

Men lille gumman då,
om du vore här skulle jag göra en kopp med varm choklad och mycke vispgrädde till dej...
det är så gott att bli ompysslad när man känner sig risig.
Kram och krya på dej...

Ensamma mamman sa...

Fy va tråkligt att vara så sjuk och missa allt man har planerat. Hoppas att du blir frisk snabbt. Skickar massa krya på dig kramar.

L8P8 sa...

men fyyyyy KRAM på dig! dunderkurer..hmmm jo en har jag mot täppta bihålor/näsa ta starka halstabletter (helst fisherman men vicks blå går också bra och lös upp 1-2 st i en rykande het kopp te, sen andas du in ångorna till det når lagom dricktemperatur o sen dricker upp lenar både "halsen o rensar snorgångarna"

Krya på dig!!

Carolines Vita vingar sa...

Fy så trist att vara sjuk! Hoppas att du blir frisk fort! JAg har inte så många bra dunderkurer på lager annat än att dricka mycket, se på en bra film och käka praliner! Vilken fin canvastavla du har gjort. Kram

Scraprookie sa...

All kraft till dig.. drick mycket helt vanligt vatten!! hjälper faktiskt!! Kram Alexandra

L8P8 sa...

Halloj va kul att du tyckte det med halstabletterna hjälpte, fast jag skrev faktiskt att du kunde lösa upp dom i TE ;-)(har aldrig provat med bara hett vatten själv) fast det kanske går det med...

hoppas du blir frisk snart!

Kram!

ps. jag ska till J på to kväll. ds

Emma sa...

Fy då! Hoppas att du kryar på dig snart!! Mirakelkurer mot förkylning är jag lite dålig på tyvärr..

Linda sa...

Stackare, krya på dig!!! Kram

jessie72 sa...

Krya på dig sötis. Ett tips är att dricka ingefära. Om ni har pulverkryddan hemma så kan du blanda ut lite i vatten. Det renar och rensar å sen sjunger du av bara h-e till dina favvo låtar så får du lycko-endorfin-boost!

oddbrownbird sa...

Känns det bättre nu? Hoppas det annars borde man skicka någon slags hemhjälp, visst?

Kram!

Hovergren sa...

Hahaha vännen, så du ser ut :)
Sov mycket är mitt magiska tips.