torsdag 21 oktober 2010

Jobbmingel

Kom just hem från ett mingel med jobbet. Hur proffsigt låter inte det! Kvinnor inom advokatbranschen som ses och diskuterar. Dricker vitt vin. Det lottades ut två nätter i bankok. Ja ni förstår. Glammigt värre!

Och såhär var det på riktigt.
Vi rusade dit eftersom vi var sena. Jag var totalt genomsvettig när jag kom dit. Hade dessutom lyckats att få 3 (TRE!!) finnar i ansiktet. Japp jag kände mig toppsnygg! Hade inte hunnit äta middag så efter ett glad vin hade man ju ont i magen. Ont i fötterna av att stå för länge. Och sen så sjuuukt trött och vill egentligen bara hem. Sen är jag så ovan med hela visitkortsgrejen. Om nån frågar mig om ett visitkort ser jag ut som ett frågetecken innan jag faktiskt kommer på att det är mig dom menar. Och har jag då visitkorten sådär smidigt lättillgängliga så man bara kan svepa fram ett. Nej. Jag måste ner på golvet. Rota i väskan. Hitta almanackan. Krångla upp gummisnodden och sen leta rätt på den där plastfickan där jag knökat ner ett gäng. Sen är man ju helt svettig.

Men det var faktiskt roligt. Och väldigt trevligt. Och jag känner mig väldigt vuxen när jag står där och diskuterar (saker jag inte har en blekaste aning om.. men det är bara babbla på och hålla minen).

3 kommentarer:

Himmelriket sa...

ha, här kallar vi det att "spela Allan".
Å det kommer man mycket långt på här i livet kan jag lugnt säga...
Kramis.
(ps, kvällens skratt, att läsa ditt inlägg...tackar)

Pernilla sa...

Hahaha, skönt att du ärlig iallafall :) Låter supertrevligt förresten, du får nog börja gå på sånt minst en gång i veckan ;)

Hemmabloggaren sa...

He he, känner igen det där. Jag tror att jag har gjort av med 3 visitkort på 13 år. Värsta mingelproffset ju.

:D