onsdag 4 augusti 2010

Kolmården!!

Här kommer lite bilder från gårdagen på Kolmården. Var verkligen en jättelyckad dag! Det var jag och småkusinerna, deras mamma, min andra faster med sin man och deras son (alltså min andra kusin). Jag och storkusinen hade fotodag och gick runt och tog bilder på allt och alla. Måste be att få bilderna från hans kamera sen också. Här kommer alltså lite bilder från min kamera:


En sur lillkusin som inte får glass
Min blivande man. Jag blev helt störtkär i delfinskötaren. Ska bara hitta honom och informera honom om att vi ska gifta oss.Idag kom förresten lite grejer som jag har fått genom att byta mina utstansade fjärilar. Ååååh vad jag är nöjd med min ide. Så himla mycket fint jag fick tillbaka! Superroligt!

Nu ska det åkas och handlas. Hej!

9 kommentarer:

Himmelriket sa...

Jättefina bilder.Kolmården är ju så fint...(och dyrt)
Har vi nåt vi kan byta tro...vi får fundera på det ;)

Morfen sa...

Kolmården är fantastiskt och så härliga bilder du fått till! Kram

Nallebr.. sa...

FINA FOTON!! skoj med besök på kolmården, dit ska vi också om någon vecka:) och va roligt att du köpt systemkamera.. är du nöjd?
kram

Hemmabloggaren sa...

Kameran funkar bra ser jag. Superfina bilder.

Scraprookie sa...

Barn och djur,den kombinationen är helt fantastiskt.. Va roligt!!! Visst är det roligt med en riktigt fin kamera? Kramilli kram...

Nilma sa...

Ååh, jag har aldrig vart där men vill jättegärna åka dit!

Nallebr.. sa...

läs instruktionsboken:) läser fortfarande i min i bland, boken i ena handen och testar samtigt med kameran i andra handen:) sen måste man ju lära sig grund inställningarna först för att sedan kunna gå vidare och lära sig mer och det är ju inget man lär sig på en kafferast.. träning träning:).. kram

Maleviks Rosenträdgård sa...

Djurparker är kul :)
Håkan

Anonym sa...

O va härligt! Nu längtar jag ännu mer efter våran resa sit efter att ha sett dina bilder. Kram