lördag 30 juli 2011

Jorå!

Jag pysslar faktiskt lite. Väldigt lite, men ändå. Här är två kort som jag har gjort. Fotona är tagna med mobilkameran så det är inte tipptoppkvalitet.




Det här är till Sara. Hon gillar katter, hon har en exakt likadan väska, hon är lyxig och rosa. Bättre kan det inte bli! (Tycker jag, och förhoppningsvis Sara).

Igår fortsatte jag med mitt kolmården-album. Ni kanske kommer ihåg det från i julas. Japp saker och ting tar lite tid. Det går sakta men säkert framåt. Tills jag stavade flest med ä. Då gick det lite bakåt för jag fick göra om en sida.

Idag började jag gråta. För att jag tycker det är så tråkigt att flyttpacka. Jag får panik av att lägga ner allt i lådor och inte ha nån koll. Hur klarar folk att flytta så mycket (Jessica?). Jag är galet imponerad.

tisdag 26 juli 2011

Italien

Här kommer lite bilder från Italien. Vi bodde i en liten by som heter Dicomano som ligger i Toscana. Det var så fint så man inte riktigt fattade.




Fina paret Philip och Klara. Och så jag.


Huset vi bodde i.


Utsikten från terassen. Vinodlingar.



Hoppas ni har en fantastisk sommar. Nu ska jag fortsätta att ladda inför party imorgon. Tror inte man kan vara mer laddad än jag är.

Kram på er!

fredag 15 juli 2011

Toscana

Imorgon sätter jag mig på ett plan hit:


















Toscana! Ska bli precis hur underbart som helst! Jag ska bara ligga vid poolen och sola och läsa. Och bli av med min förkylning. Längtar så jag nästan dör lite faktiskt.

lördag 2 juli 2011

Årets första...


frivilliga dopp. HELT fantastiskt skönt! Var 27 grader. Jag var nog i hela 15 sekunder!