fredag 31 december 2010

Gott nytt år!

Nä hörrni! Nyårslöftet till nästa år får nog bli att bli lite bättre på att blogga.

Ikväll ska jag ha nyårsfest hemma hos mig. Massa härliga vänner som kommer. Det kommer bli hur bra som helst!

GOTT NYTT ÅR och TACK för det här året! Jag har fått så mycket gulliga söta och snälla kommentarer. Jag blir nog gladare än vad ni tror. Så tuuusen tack!

fredag 24 december 2010

GOD JUL!

God jul!

Här är presenterna vi gav bort på jobbet. Parmesanrivare och parmesan. Jag som slagit in faktiskt, ovanligt snyggt för att vara mig! Det var lite för många så jag fick en också.


Här är presenterna till min mamma och min ena syster. Tetrakartongerna har jag vikt efter Nillas beskrivning.

onsdag 22 december 2010

Idiot of the year!

Okej. Jag har funderat hela dagen på om jag ska avslöja det här eller inte. Det är så att säga inte det smartaste jag har gjort. Nej.

I morse vaknade jag. Tvingade mig upp. Åt frukost. På med kläder. Sminka mig. Borsta tänderna. Ut. Skrapa rutorna. Iväg med bilen. Efter ca 5 min i bilen ser jag det. Klockan är 02.43. Great.

Hur kan man under en hel "morgon" inte lyckas läsa rätt på klockan en enda gång!? Var ju inte som att jag inte tittade på klockan. Kollade ju hela tiden för att se hur lång tid jag hade på mig. Och har ju bara digitala klockor. Men siffran 2 och 6 är ju lika. Not. Ja, nej... Bara hem och somna om och vakna igen när klockan faktiskt ringde 06.00. Kan säga att jag hade lite svårt att koncentrera mig på tvångslikvidationsreglerna i aktiebolagslagen på lektionen. Minst sagt.

SUCK!

måndag 20 december 2010

God jul

Ett julkort! Ser ni den rödprickiga tejpen? Den och den svarta texten kommer från Weralena.


Nänu ska jag sova. Någon kom på den bra idén att vi skulle välja gruppen som börjar klockan 8 i skolan. Uuunderbart..not!

lördag 18 december 2010

Belöning

Det gick så himla bra på min förra jobbiga tenta. Alltså jättebra. Verkligen väldigt mycket bättre än jag väntat mig. Jag blev tvungen att skrika lite på jobbet för det gick så bra. Kunde liksom inte hålla inne ett litet WOOOOHOOO! (Om du mot förmodan skulle läsa min blogg Annika så förlåt att jag skämde dig).

Men i alla fall. Så nu tänkte jag att eftersom jag varit så duktig och pluggat som en galning så borde jag få (läs köpa med pengar jag egentligen inte har) nått fint som belöning. Något av armbanden nedan tror jag att det blir. Eventuellt i någon annan färg. Vinrött kanske. FINA!

fredag 10 december 2010

Kattvakt

Jag är katt och husvakt. Familjen som bor i huset i vanliga fall ska till Thailand en månad. Nej man är ju inte alls avundsjuk. Inte. Alls.

Jag och Ester har det i alla fall jättemysigt. Just nu snarkar Ester i min tröja.